"
"

filmtips :)

DATUM: 2012-06-21 / TID: 21:22:00
Alla de här filmerna kan ni se på swefilmer.com :)

-the art of getting by. Verkligen skit bra film.
Beskrivning: George är en enslig och fatalistisk tonåring som klarat sig till sista skolåret utan att egentligen jobbat för det en enda dag. Han blir vän med Sally, en vacker och komplicerad flicka som tycker att de är tvillingsjälar.
 
-Blue crush 2. Också en väldigt bra film!
Beskrivning: Dana är 18, vacker och en grym surfare med en bokhylla fylld av troféer som bevis. När hennes pappa sätter press på henne att börja på college, flyr Dana från sitt hem i Beverly Hills till stränderna i Sydafrika. Där finns några av världens bästa surfställen och det är hennes döda mammas hemland. Med sin mammas dagbok i handen och ett gäng omaka surffanatiker som sällskap, ger sig Dana av på en resa längs Afrikas hisnande södra kust för att uppfylla sin mors dröm.
 
-Raise your voice. En utav de bättre ungdomsfilmer jag sett :)
Beskrivning: Filmen handlar om att växa upp och berättar historien om en småstadssångerska som förlorar sin bror i en tragedi. Före sin död hade han dock hunnit, i hemlighet, lämna in en ansökan åt sin syster till en prestigefull artistskola för sommaren. Väl där hamnar hon i en mycket intensiv miljö utan någon som helst träning eller färdigheter.
 
-Försvunnen. Verkligen en spännande film.
Beskrivning: Malin är en kvinna i trettioårsåldern som efter en familjetragedi bestämmer sig för att bryta upp – lämna sin hemstad och börja om på ny ort. Hon tar sitt flyttlass och ger sig av. Men snart hamnar hon i en verklig mardröm. Under en paus vid vägkanten blir hon överfallen och kidnappad av en okänd man. Hon vaknar upp i en källare, någonstans i skogen. Malin måste nu samla alla sina krafter inför den desperata överlevnadskamp som väntar henne.
 
Nu är det bara att söka upp fimerna här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (vår lilla hemlis)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat? ♥

Trackback