"
"

Några bilder med systemkameran :)

DATUM: 2011-12-30 / TID: 15:10:00





Så det här är ett tidsinställt inlägg så är väl i dalarna nu. Kmr fler bilder med systemkameran sortsmåningom :)

Sovit :)

DATUM: 2011-12-29 / TID: 16:47:54

Så har typ sovit i nån timme typ o när jag vaknar o ser ut så e det helt vitt. Asso det är inte så mkt snö men ändå, blev helt chockad :o jag e typ snart framme.

Helt onödigt inlägg men aja måste ju ha någonting att göra i bilen :p

Bye bye!


I bilen :)

DATUM: 2011-12-29 / TID: 14:22:58

Halloy!!

Nu sitter jag o lyssnar på musik. Har precis läst ut min bok och nu ska jag snart läsa den där boken som jag inte fattar någonting av men måste läsa den eftersom att jag faktiskt har läxa att läsa ut den tills lovet är slut :( såå tråkigt, bläää :(

Vi hörs!!


Ja, jag är dålig på att blogga :(

DATUM: 2011-12-29 / TID: 10:24:03
Elr har kanske blivit men det är lixom saker hela tiden. Teater ena dagen, dalarna nästa o.s.v Fattar inte vrf man bara inte kan ta det lugnt på lovet utan en massa aktiviteter. Aja nog om det :P

Så igår var det rätt trevligt. Var ju på barnteater som jag o mina kusiner fått i julklapp av farfar. Haha den var jätte rolig :P Skrattade nästan ihjäl mig. Hahahaha :P Sen efterdet åt vi o sen shoppade mamma o ja lite. Elr ja fick två grejer. Små örhängen o gråa strumpbyxor :)

Haha ni vet den där boken som jag skrev om i förregår. Jag har redan läst halva. Den e så sjukt bra asso. Så rekommenderar den. Ni får bild på den nedan :)

Så snart åker vi till dalarna. Men bli inte ledsen för ni kmr nog få lite inlägg iaf. Joo för jag kan ju nämligen låna pappas mobil o blogga från hans. Han har ju blogg.se appen fast han inte bloggar själv. Nää haha har faktiskt tagit hem den bara för att jag ska kunna blogga även fast jag e borta lixom :P Men fortsätt o titta in för det kan komma upp lite inlägg då o då :)

Nää nu ska jag snart åka så måste nog packa det sista!

Vi hörs senare! :)
Bäästa!! :D

Godmorron :)

DATUM: 2011-12-28 / TID: 11:01:51

Morrn morrn!! :)

Så nu sitter jag o tittar på tv, är jätte trött. Skulle ju upp kl. 9.00 för att vi ska på den där teatern. Läste ju den fär boken igår o den verkar jätte bra, mkt bättre än den där som jag läser i svenskan, man fattar ju ingenting av den. Fast har faktiskt inte kommit så långt :)

Så idag ska jag ju gå på den där teatern sen måste jag spela gitarr för har inte gjort det på evigheter sen ska jag även packa till imorrn då jag ska till Dalarna.

Nä nu måste jag sluta :p

Bloggar senare!
Just nu:


Sista inlägget för dagen :)

DATUM: 2011-12-28 / TID: 00:15:20
Såå nu ska jag snart sova :) Har nyss sett lite av Lady gagas konsert på tv.n. Sen har jag även tittat på en film o gjort ett tidsinställt inlägg tills när jag e i dalarna ifall det är så att jag inte kan blogga då. Ska nog sätta mig o göra flera tidsinställda imorrn :)

Morgondagens planer är att se på nån teater i stan sen ska jag väl inte göra så mkt mer.

Nää nu ska jag gå o läsa min nya bok "Jag är tyvärr död och kommer inte till skolan idag" Heter den. Låter ju inte så kul men tror faktiskt att den e det :P

Godnatt!

Vi hörs imorrn!

Bildlöstinlägg den här gången :)

Nya kläder :)

DATUM: 2011-12-27 / TID: 21:32:34
 Tröjjan- 99 kr på gina tricot :)

Tjocktröja från H&M, 320 kr typ elr kom inte ihåg :P

Bloggar senare!! :)

Shoppat ;)

DATUM: 2011-12-27 / TID: 20:52:28
Så idag var jag ju i stan o shoppade. Köpte faktiskt några grejer. Mest såhär överdelar. Haha köpte en randig tröja till o nu har jag nästan bara randiga tröjor i min garderod :P Sen köpte jag även en bok och en tjocktröja. Tar in bilder på de sen :)

Jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga. Trodde ju att jag skulle hinna göra 200 inlägg före nyår men tror inte att jag kmr hinna nu när man är borta varje dag. Usch trodde att man kunde ta det lugnt på lovet men icke sa nicke :( Idag har jag även träffat min morfar. De var här o åt middag. Haha orkade inte äta nåt nästan för åt en stor potion pastabolonese i stan :P Sen var jag ute o gick med Gosse också :)

Nu sitter jag o kollar på nån tråkig film elr vad det e. Haha hittar inte fjärkontrollen som mamma tydligen tappat bort, smart mamma! :P

Men nu ska jag kolla lite blogar o sånt.


Bloggar senare! :)

På tåget :)

DATUM: 2011-12-27 / TID: 13:06:48

Hej hej!

Sorry för dålig uppdatering. Har haft lite fullt upp nämligen. Har bl.a träffat mina släktingar o sånt. Och kmr nog inte bli så bra uppdatering framöver heller. Ska på teater imorrn o sen ska vi även ha gäster o sen på torsdag ska jag till mormor uppe i Dalarna. Men ska försöka att blogga på pappas iphone som jag gör nu.

Nu sitter jag på tåget mot stan. Ska shoppa lite kläder o sånt :)

Hoppas ni orkar läsa.

Just nu:


Lina här!

DATUM: 2011-12-27 / TID: 01:05:57

Asso haha Maja! De e ju bra då oxå att du lixom väljer ett lösen som du inte haft till nått annat o inte heller sagt till mig? Eller? Hahahahh! Nej men ja tkr ja e snäll ju som bloggar åt Maja när inte hon gör de? ;)
Haha, nä men asso Maja kan du på onsdag eller??? Messa mig sen!
Läs gärna min blogg oxå ;) linaannikalouise.blogg.se ;)
Finns länk i "länkar" oxå tror ja ;) men läs o kommentera gärna!
Men nu ska ja sova! Hejdåå!!


Hundvakt ;)

DATUM: 2011-12-26 / TID: 14:20:11


Hejjsan!! :)

Som ni kanske har förstått så är jag hundvakt åt min morfars hund Gosse :) Lika kul som alltid :) Så har precis varit ute med honom o gått en bit, inte direkt lång bit men ändå, bra med motion:)

Kl. 15.00 ska vi åka till farmor. Blir sista julbordet och julmaten som vi äter. Sen nästa år är väl julmaten tillbaka :) Tkr att det räcker gått med tre julbord, haha :P Är ganska trött på julbord :P

Nää nu ska jag göra nått annat. Kanske spela lite gitarr som jag inte har gjort på en evighet känns det som :)

Vi hörs!

Julklappar som jag fick :)

DATUM: 2011-12-26 / TID: 12:58:14
 Duschtvålar :)
 Love Örhängen :)
 Spel :)
 Ett spel till :)






Sen fick jag lite annat också. Alla bilder är tagna med min egna systemkamera :D

Vi hörs senare!! :)

Visste ni att...

DATUM: 2011-12-25 / TID: 13:41:15
  • Jag hatar bråk, Tycker att det är så onödigt lixom, konflikter överhuvudtaget faktiskt.
  • Jag älskar våren. Precis lagom temperatur sen gillar jag blommorna också.
  • Okej så jag är rätt pedant faktiskt. Gillar inte oreda altså.


Lycka! :D

DATUM: 2011-12-25 / TID: 12:50:17
Asso gud, jag är så himla lycklig. Igår fick jag verkligen toppen julklappar. Fick en systemkamera!! :O Asso gud tror aldrig att jag har varit så lycklig i hela mitt liv. Jag grät igår lixom :O Fattar inte att jag fick en, trodde aldrig att jag skulle få nån :O Helt otroligt asso.

Så har tagit massor med bilder på mina fina julklappar som ni ska få senare, elr asso nån gång. För pappa måste nämligen installera nåt program så att man kan överföra bilderna till datorn :)

Ja vad var det mer som jag fick? Fick en handduk, dushtvålar, smycken, spel, 2kalendrar (fast olika)och presentkort på H&M :) Såå bra julklappar asso.

Dagens planer är att åka till farfar o gratta pappa. Han fyller nämligen år idag så grattis pappa!! :) Där kommer även mina kusiner vara, min faster o min halv farbror elr vad man nu ska säga :)


Bloggar kanske senare, får se ifall jag hinner.

Bye! :)

God Jul! :D

DATUM: 2011-12-24 / TID: 10:20:16

God jul på er allihop! :)

Så vaknade typ halv 10 av att mormor ringde. Hon skulle säga grattis till mig på Evadagen. Japp har ju namsdag idag oxå :) Har redan öppnat ett paket. Var en kalender till skolan. Hade ju en rätt ful sån så ska byta ut den till den här :) Blev rätt nöjd. Sen har jag väl flera paket att öppna sen.

Nu ska jag nog städa mitt rum, sen ska jag dusha :)

Vi får se om jag bloggar senare. Ifs tror jag inte att ni kmr läsa så vi får se :)


Julafton imorrn!! :O

DATUM: 2011-12-23 / TID: 19:33:46
Så såg nyss att Lina hade bloggat. Har ni också såna trevliga vänner som bloggar åt en. Så snällt av dig Lina :P Då behöver väl inte jag blogga nu när jag har en assistent som bloggar ist för mig :P Nädå kmr nog aldrig att sluta blogga. Tkr att det är kul att göra de :)

Så har nyss kollat på film. Elr asso den håller typ på fortfarande fast det är lixom reklam nu så aa :)

Asso det är julafton imorrn o det känns inte alls som det!! :O
Det har lixom regnat idag. Asso gillar ju inte snö men tycker faktiskt att det kan vara snö på julafton iaf :) Iaf så ska min farfar komma då. Sen är det lixom bara jag, mamma och pappa så blir inte så märkvärdigt. Jag bloggar kanske inte imorrn bara så att ni vet. Jag kanske kan hinna med nåt inlägg men måste ju lixom vara social också men bara så att ni vet lixom. Juste ska ju till min syssling imorrn också, fast det är på morgonen :) Ska ge min julklapp till henne. Säger inte vad det är för vet att hon läser :P

Yess imorrn har jag faktiskt namsdag också. Heter ju Eva så får alltid öppna ett extra paket på morgonen :P Lycklig jag e :)


Nä nu ska jag återgå till filmen :)

Bloggar senare!! :)

Chenare ;)

DATUM: 2011-12-23 / TID: 18:41:22
Hej alla Majas läsare! Lina här ;) Mihihihii Maja kommer mörda mig nu, men ja har tråkigt :p Så då bloggar man på andras bloggar ;D Har lagt upp en himlans fin bild på Maja på min blogg som ja tkr ni ska gå in o kolla på ;) http://linaannikalouise.blogg.se/ vet inte om de blev länk nu, för ja bloggar från iPod o då e de knas, men annars får ni söka, för ni mst see! Så söt! Haha, men nu ska ja sluta, hejdåå! //Lina :D

Jessie J - domino (Live London)

DATUM: 2011-12-23 / TID: 14:18:01

Julhandlat :)

DATUM: 2011-12-23 / TID: 13:56:31
Hejsan o förlåt att jag inte bloggat tidigare idag. Har verkligen inte haft lust konstigt nog men ska bli ändringar på det :)

Har nyss varit o julhandlat med mamma. Mat o sånt. Blev typ 6 kassar med mat, haha :P Så har knappt plats för något i kylen nu. Sen har jag väl inte gjort så mkt mer idag :P Igår var jag ju hos min mammas morbror. Där var mina sysslingar också. Tog tyvärr inga bilder för glömde nämligen att kameran var med, haha mitt minne är inte så bra :P  

Asso såg just på Linas blogg o hon hade tagit in en jätte pinsam bild på mig. Asso nu e det krig Lina, bara så att du vet, haha :P
 Haha fiin Lina :P

Vi hörs senare!! :)

Tittar på TV :)

DATUM: 2011-12-22 / TID: 15:11:30
Men hejsan på er allihop!! :)

Så änkligen har jag blivit av med min dumma huvudvärk :D Såå skönt asso :) Vet inte hur elr när men jag blev av med den iaf :) Juste Lina. Drar mig ur tävlingen. Orkar inte tävla+ att du skulle vunnit iaf, haha :P Men ska iaf försöka att fixa 200 inlägg före nyår. Haha blir mitt nyårslöfte. Har några st nu :) T.ex att sluta bita på naglarna och sånt :)

Aja nu ska jag titta på min serie som jag följer :)


Bloggar senare! :)

Godmorgon elr?

DATUM: 2011-12-22 / TID: 12:53:01
Hej o godmorgon elr vad man nu säger när klockan snart är 13.00 :P God förmiddag kanske, aja.

Vaknade kl. halv 11 idag av att jag hade jätte ont i huvudet o asso det gjorde verkligen ont lixom. Det kändes nästan som att huvudet snart skulle sprängas :( O jag har fortfarande lite ont även fast jag ätit frukost o tagit huvudvärkstablett. Vet inte varför jag har ont i huvudet, om det är så att jag sovit dåligt kanske elr nått :( 

Så dagens planer är att vara hemma o slappa tills ikväll då vi ska till mammas morbror eftersom att hans fru fyller år :) Vet inte om jag kanske tar med kameran o tar lite bilder, får se hur det blir :) Sen ska jag väl inte göra så mkt mer.

Nu ska jag snart gå o välja kläder, haha har fortfarande pyjamas på mig :P Sen ska jag kanske dusha ifall det behövs :)

Vi hörs senare!

Bye bye! :)

Godnatt! :)

DATUM: 2011-12-21 / TID: 23:48:11
Så nu ska jag snart gå o lägga mig, är jätte trött så behöver nog lite sömn :) Yess får sova hur länge jag vill imorrn :D Såå lycklig, haha :P



Nä men nu måste jag sova!! :)

Godnatt!!


Statistiken stiger :D

DATUM: 2011-12-21 / TID: 22:50:42
Hejsan!! :) Såg just på statistiken. Och det ökar faktiskt. Så tack bloggläsare! :) Jag hoppas verkligen att ni fortsätter att titta in på min blogg, för det är ju just därför jag bloggar, för att underhålla er :) Vi hörs!! :)

Trisst :(

DATUM: 2011-12-21 / TID: 22:15:02

Hejsan!!

Nu kollar jag på nån jätte tråkig film, elr kollar o kollar lyssnar kan man väl säga :P nä usch händer ju ingenting asso :( typ bara snack i filmen :( hatar filmer där det inte händer något.

Bloggar senare :)

Just nu:


Svar på kommentar :)

DATUM: 2011-12-21 / TID: 16:36:30
Lina om Bilder från igår :)

:Asso haha ja ramlade ju :p<3333

Svar: Haha vet, laddade upp den på bloggen bara för att den var så rolig :P <3333


JUUULLOOV!!! :D

DATUM: 2011-12-21 / TID: 16:33:09

Jaaaaa änkligen Jullov, så himla skönt!! :D

Så dagen i skolan var ganska onödig idag. Vi var typ där i en och en halv timme. Det enda vi gjorde var att titta på film, lyssna på när rektorn pratade och delade ut diplom och sen fikade vi o fick våra betyg. Haha fick diplom av rektorn :) Moteveringen var att jag var en bra kamrat och en bra klasskompis. Är ju roligt att höra att jag är vänlig mot andra, för det är väl det de betyder? :) Men blev iaf glad. Jag blev rätt nöjd med betygen jag fick. Ska ju lixom inte vara ledsen nu när det är första betygen o nya betygsystemet.

Efter skolan åkte jag o Lina till stan o shoppade julklappar. Haha gjorde slut på alla mina pengar som jag hade :P Iaf så köpte jag julklapp till pappa o en till mig själv faktiskt. Köpte min älsklingsparfym. Min är nämligen snart slut så därför köpte jag den :) Sen åt vi mat och gick runt o kollade i olika affärer :)

Nu är jag hemma o gör typ ingenting så ska väl hitta på något nu, kanske kolla lite bloggar o sånt :P
 <3

Vi hörs senare!! :)


I mitt vackra vita vinterland :)

DATUM: 2011-12-21 / TID: 15:04:16









Bilder från igår :)

DATUM: 2011-12-21 / TID: 14:43:57



 Haha bjuder på den :P
 Haha vet inte vad jag gör här :P Aja bjuder på den oxå :P




 Haha Linas dancemoves elr? :P Nää du e fiin Lina :P
 <3

Vi hörs senare!! :)

Christmas feeling :)

DATUM: 2011-12-20 / TID: 18:18:54






Gammal men fortfarande bra :)

DATUM: 2011-12-20 / TID: 16:47:36