"
"

Godnatt!! :)

DATUM: 2011-10-31 / TID: 22:47:16
Vintras från dalarna :)

Ja så ni vet så kmr jag att vara borta till fredag. Sticker ju till Dalarna imorrn. Härligt, härligt att träffa mormor och hennes hund Toss. Har saknat de :)

Aja nu måste jag verkligen gå o sova. Kmr vara jätte trött imorrn annars. Fast ioförsig kan jag ju sova i bilen :P

Bloggar imorrn innan jag åker!! :)

Sov sött!! :)

5 saker ni kanska inte visste om mig :)

DATUM: 2011-10-31 / TID: 11:29:38
  1. Jag har inga syskon
  2. En hobby jag har är att göra födelsedagskort. Altså scrapbocking. Jag älskar att pyssla.
  3. Jag hatar snö och vintern. Det är de värsta som finns enligt mig
  4. Jag gråter för ingenting. Altså jag är extra känslig för typ allt
  5. Min pappa kallade mig alltid för stumpan när jag var liten så nu typ hatar jag att bli kallad för de


Ja nu vet ni lite mer om mig :)

Kmr nog göra lite såna här inlägg så att ni vet mer om mig :)


Ensam hemma :)

DATUM: 2011-10-31 / TID: 11:20:33
Hejsan!!

Blev inte någonting med Johanna. Har lixom ganska mkt att göra. Måste packa till dalarna och sen städa mitt rum och sånt nödvändigt. Ska även låna en bok på kallhälls bibliotek som jag kan ha på resan. Åker ju imorrn :) O gud vad det kmr vara kallt där. Det brukar vara 10 graders skillnad, men men. Altså jag åker till kylan medan mina kompisar åker till värmen utomlands. Lite avis är jag nog, hihi :P Ja i dalarna ska jag vara hos mormor. Ska altså inte åka skidor som alla brukar fråga. Det finns väl ingen snö heller men den tycker jag gärna ska stanna lite längre i luften :)

Ja nu sitter jag o lyssnar på musik i lugn o ro. Älska att inte ha några läxor, fast de har jag ju föresten men orkar absolut inte gör de nu. Det är ju höstlov!! :)

 Bild från i somras. I dalarna :)

Bloggar senare!! :)

Good night :)

DATUM: 2011-10-30 / TID: 22:25:49
God natt på er läsare!!

Ska snart göra mig iordning för sängdags, sen ska jag läsa min bok och så.

Filmen var bra förutom att de där himlans 3D glasögonen inte var så sköna. Var tvungen att ta av de jätte många gånger under filmen o då var de ju lixom jätte suddigt :( Annars var filmen jätte bra :D



Sov så gott nu!! :)



Tintin bio :)

DATUM: 2011-10-30 / TID: 13:28:10
Hej hej!!

Tänkte bara göra ett litet kort inlägg om dagens planer. Glömde berätta om de. Ska nämligen på bio idag med Alva min kompis. Kmr att bli kul. Ska se nya Tintin i 3D i jakan :) Fast det är kl. 19.30 :) Sen ska jag väl försöka att städa mitt rum till dess :) Sen har jag lovat Johanna att jag ska ringa henne angående morgondagens planer. Ska kanska göra nått med henne :) 

 Från google. Passande bild :)

Bloggar senare!!

Men godmorgon!!

DATUM: 2011-10-30 / TID: 11:10:15

Vaknade jag 9.50 elr vaknade jag 10.50? Det är frågan. Ni vet väl att det är vintertid nu och man ska ställa klockan en timme bakot :) Jag har ioförsig redan gjort de för nästan alla klockor ställer ju om sig själva så jag vet att jag vaknade 9.50 imorse :P

Hade det roligt igår med Hanna. Vi satt framför datorn och spelade spel som de stod att det skulle ta en timme men tog typ 2 och en halv. Sen var vi på kina resturang o åt mat. inte ensamma dock. Hade mamma o pappa med också :)

Nu ska jag titta lite på youtube :)

Bye bye!!
 Men gud vilken gammal bild. Jag i 6.an :)

Hörs senare!


Nause- Made of :)

DATUM: 2011-10-29 / TID: 12:51:51
Gud vilken bra låt de e asso :)


Hanna is in the house :)

DATUM: 2011-10-29 / TID: 12:41:23
Hejsan läsare!!

Nu är Hanna min syssling hos mig o har det trevligt. Hon kom för typ 1 timme sen :) Nu sitter vi vid datorn o har det skojsigt :) Snart ska vi väl spela lite spel o sånt :)

Vaknade för drygt 2 och en halv timme sedan. Sen dushade jag o städade mitt rum o lite sånt. O nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva., haha :P





Bye bye!!

Hörs senare! :)

Godnatt!! :)

DATUM: 2011-10-28 / TID: 22:43:26


Går o läser min bok nu. Sen ska jag gå o lägga mig. Vet tidigt men är verkligen jätte trött så aa.

Godnatt.
Sov sött! :)

Hot Chelle Rae- Tonight Tonight :)

DATUM: 2011-10-28 / TID: 17:55:45

Kan lyssna på låten hur många gånger som helst o tröttnar aldrig på den asso :)




Svar på kommentar :)

DATUM: 2011-10-28 / TID: 17:00:09
Hanna (syssling) om: Hej! sjyst blogg :) kolla in min oxå!

Svar: Hejsan syssling!! Självklart tittar jag in lite på din blogg också. Och tack så jätte mkt för komplimangen. Din e också jätte bra :)

Fortsätt kommentera ;)

Yeees freedaag och Hööösstloov!! :D

DATUM: 2011-10-28 / TID: 16:56:20
Hej hej!!

Har väntat o väntat o nu e de änkligen här, höstlovet!! :D Såå härligt asso :) Ska ju till dalarna på tisdag till mormor. Saknat henne o hennes hund Toss. Tror då att jag kmr kunna blogga lite iaf :)

Asso gud. Redan fredag. Veckan har gått så snabbt, tyckte jag sjöng på scenen typ igår lixom fast gjorde ju de i måndags :P

Dagen har varit super som alla fredagar e :) Hade bästa lektionerna så aa, fast tyckte faktiskt inte musiken var så kul idag. Vi spelade piano o de e ju inte mitt instrument precis. Men försökte iaf :) De andra lektionerna jag hade var: Matte, franska där vi såg på Tin Tin, haha bästa, so där vi läste typ och engelskan där vi också såg på Tin Tin så dagen har varit rätt slapp+ att jag inte hade något skrivligt läxförhör på franskan utan muntligt bara :D
Sen efter skolan var jag med Johanna :) Vi spelade lite spel o så :)

Nu lyssnar jag på musik o så :) Ska väl gäsblogga lite på linas blogg också som jag länkade nedan. Lovade ju henne så aa :)

Bye bye!!

Bloggar senare!! :D





I skolan :)

DATUM: 2011-10-28 / TID: 13:57:17
Hej hej!! Gör ett kort inlägg eftersom vi snart börjar ;)

Ja nu sitter jag här me Sofie i Tomas (träslöjdsläraren) arbetsrum typ. Gör väl inte så mkt typ. Haha typ typ. Blir mkt typ :) Aja nu ska vi snart ha engelska om fem minuter :) Aa nu ska vi snart gå upp till våra skåp. Sen ska vi ha english time :P


Bye bye!

Bloggar senare!!

Ännu mera bilder från landet :)

DATUM: 2011-10-27 / TID: 22:43:43

















Aa de var nästan alla bilder. Har några kvar men de kmr väl upp i några inlägg så småningom :)

Ska snart gå o lägga mig. Har övat lite på franskan men kan typ inte så mkt ändå. Känner på mig att läxförhöret inte kmr gå så bra imorrn :( 

Aja, godnatt!!

Hörs imorrn!! :)

dålig uppdatering, I KNOW :(

DATUM: 2011-10-27 / TID: 17:20:40
Hejsan!!

Bloggade inte så mkt igår och jag ber om ursäkt för de. Hade varken tid elr ork. Var bara almänt deprimerad också så aa. Fick världens sämsta resultat på engelska vilket jag aldrig fått :( Aja iaf sen efter skolan var Johanna hos mig ett tag. Tänkte göra so-läxan som skulle lämnas in idag med henne men orkade inte så de blev så att Johanna gjorde den medans jag satt o spelade spel på mobilen. Vet, lite taskigt men hjälpte henne lite iaf :)
Men sen gjorde jag den :)

Dagen har väl varit rätt ok. Var med Sofie och Tora. Åå vad jag e avis på Lina som just nu e i aroba och har det varmt o skönt medans jag sitter här o fryyyyseer :( Ska väl ta en filt så jag kan värma mig lite :)  Juste ska gästblogga på Linas blogg så länkar den här: http://linaannikalouise.blogg.se/ Så kan ni kolla inlägg där också. Hennes andra kompis från stalle gästbloggar också där typ så de e inte bara jag.

Nej men nu ska jag berätta om min dag: Jag hade: S.o där jag hade gjort allting så fick bara läsa typ :) Sen hade jag hemkunskap där jag lagade maten ensam, fett duktig ja e asso, nej men Katrin ( hemkunskaps läraren) hjälpte mig ganska mkt också :) Sen efter de hade jag rast. Sen hade jag svenska där jag inte heller gjorde så mkt o sen religion där vi fick jobba med lite uppgifter o sånt. Men dagen har faktiskt varit rätt soft. Juste sen efter religionen hade jag ju musikalträning där vi dansade. Hatar de egentligen eftersom de e så mkt man ska tänka på men behövde va med iallafall :)

 Mitt fina öga, haha :P

Aja nu ska jag försöka träna på franskan. Läxförhör imorrn ju!! :(

Ska lägga upp mer bilder från landet också men gör de senare.

Hörs senare!! :)

Svar på kommentar.

DATUM: 2011-10-26 / TID: 18:57:23
Anonym om: Snälla kan du lägga ut en video på när du sjunger? Snälla! Förresten din blogg är jättebra! :)

Svar: Jag kan göra det någon gång men vet inte riktigt om jag vågar. O tack för Komplemangen förresten!
Ps. Skriv ditt namn nästa gång :) Och fortsätt kommentera!! :)

Pluggat ;)

DATUM: 2011-10-25 / TID: 21:58:00
Hejsan!! Har inte hunnit med att blogga så mkt på kvällen eftersom jag pluggat. Jag har gjort min svenska läxa o sen har jag pluggat engelska glosorna som jag kunde redan innan :P Så behövde inte öva så mkt på de :) Men det känns skönt att ha gjort allt för den här dan men sen är det ju många läxor imorrn också :( Men det fixar jag nog tror jag. Asso gud har läxor varje dag nu. O idag fick vi läxor som vi ska göra på lovet också :( Får man aldrig en ledig stund från skolarbetet? Ååå, aja det är bara att bita ihop.

Nu ska jag snart gå o lägga mig. Ska kolla lite bloggar o sånt först :)

 Gammal bild.

Godnatt!! :)


Den 25.e oktober :)

DATUM: 2011-10-25 / TID: 16:28:20
Hejsan läsare!!

Nu har jag bloggat jätte mkt men har inte skrivit nåt om min dag än så gör de nu :)

Ja dagen har väl varit helt okej. Har inte haft så bra lektioner däremot :( Fast de har varit rätt okej ändå. Hade: matte, svenska, klassråd, rast, no o sist träslöjd :) På matten ida hade vi vikarie. Typ världens konstigaste. Fattade typ ingenting även när han förklarade. Åå!! Ibland gillar jag vikarier men den här gången var det inge kul alls -.- Aja sen hade jag ju svenska efter det som gick lite bättre. Vi satt o kollade på en serie om hur det var att leva på 1800-talet så de var rätt skönt :) Sen hade jag klassråd där vi typ städade, var väl inte så jätte kul precis. Sen hade vi rast där vi tittade igenom nya skolkatalogen. Asso man har inte fått en egen än så fick låna av en lärare, konstigt att de får först. Sen hade vi no där vi fick läsa om immunförsvaret på engelska vilket faktiskt inte var så svårt, fattade nästan mer än vad man gör när de e svenska texter :P Sen hade jag träslöjd där jag typ limmade :)

Sen efter skolan gick jag o Lina upp till centrum till biblioteket för att låna böcker elr aa det var bara hon som lånade men jag lämnade tillbaks min bok som jag läste ut i helgen :)

Aa då har ni fått veta lite om hur min dag sett ut!

Bloggar senare!!

Music <3

DATUM: 2011-10-25 / TID: 16:01:29





Hej hej!! :)

DATUM: 2011-10-24 / TID: 22:32:55
Hejsan läsare!!

Just nu tittar jag på medium på tv.7 :) Fast passar på o blogga nu eftersom de e reklam. Usch hatar reklam, särsilt när de tar reklamen precis när de e som mest spännande :P Såå man får vänta 5 min på fortsättningen lixom.

Aja dagen har varit super bra. Asso ärligt, brukar inte tycka om måndagar annars men den här dagen var faktiskt kul, kanske berodde det på att jag sjöng hihi :P tror de e den största anledning till att jag tycker den har varit kul. Gick faktiskt på sista lektionen, var bara jag som gjorde de av de som sjöng i min klass, de andra skolkade hihi :P
Sen hade jag ju utväcklingsamtal o de gick väl helt okej :)

Nu har jag skrivit en sida på svenskan så behöver skriva en sida på kvällen imorrn. Sen har jag ju engelska också men de ska nog gå bra tror jag. Får öva direkt när jag kmr hem från skolan :)

 
Årets skolfoto som kom i fredags :)

Godnatt!!

Försöker blogga imorrn. Vet inte om jag hinner. Läxor ju :(


@ biblioteket :)

DATUM: 2011-10-24 / TID: 12:26:26
Hejsan alla läsare.

Sitter här i biblioteket i Kallhäll med Lina. Har rast nu :)

Har haft 2 föreställningar o alla har gått bra, jippie!! :P  Första var jag jätte skakis, faktiskt mer skakis än den andra även fast mina klasskamrater tittade på den andra :) Jag har inte tappat texten än så länge, har ju en tredje kvar fast nu vet jag ju hur de känns så kmr nog inte vara lika närvös då :) Tror de e åttorna i andra klassen som ska kolla då :) Juste har ju utväcklingsamtal kl. 16.30 ida. Hade nästan glömt bort de :P

Men nu ska vi nog gå tillbax till skolan snart. Wish me luck (stavning)  ;)

Bloggar senare!!

Godnatt :)

DATUM: 2011-10-23 / TID: 22:38:10
Hejsan!!

Ja nu e jag hemma, elr har varit de i flera timmar men påpekade de ändå. Jaa, skriver på vanlig dator igen :) Fast gick faktiskt rätt så bra med att blogga från pappas iphone också, så nu vet jag att om jag ska bort någonstans, där det inte finns någon dator så e de bara att låna pappas iphone för att blogga :)

O juste, FN-dagen imorrn. Döda mig asso :( Nej men gud vad närvös jag kmr va. Ska nog gå in på mitt rum o köra egenom låten så att den värkligen sitter. Vill lixom inte sitta där imorrn o bara ee hur var texten nu igen? O de e vara ännu värre när man e närvös. Men hoppas att de kmr gå bra o de tror jag egentligen också, de e bara mina närver som spökar... Juste har ju utväcklingsamtal också fast de e jag inte lika närvös inför. Brukar inte vara så märkvärdigt. Förra gången sa min lärare bara att allt går bra för mig i skolan o hejdå ungefär. 

Tog ju en massa bilder från landet, typ 69 st men orkar värkligen inte ladda upp de nu. Tror inte jag kmr hinna imorrn heller eftersom jag har många läxor och så, men laddar upp en gammal bild på mig ist. Ni får de från landet säkert i veckan iallafall :)



Godnatt!!

Försöker att blogga imorrn, om jag hinner. Har som sagt mycket läxor så aa :P


Påväg hem :)

DATUM: 2011-10-23 / TID: 16:27:53

Hejjsan!!

Nu är jag o bilen o lyssnar på musik, det är väl typ de ända man kan göra i bilen. Ska egentligen göra läxor men orkar verkligen inte just nu så gör de när jag kmr hem ist :p så här gör jag alltid, skjuter upp läxorna. Typiskt mig asso. Men ska faktiskt göra de när jag kmr hem har jag bestämt mig, punkt slut :p

Aja nu ska jag lägga upp en bild här, ganska smart med att man får låna pappas iphone :) så man kan blogga på blogg.se appen :D

Jag just nu :) inte sån fin bild men aja :P


Hejjsan svejsan!! :)

DATUM: 2011-10-23 / TID: 11:30:38

Hello!!

Gud vad helgen har gått snabbt, redan söndag Lixom o imorrn skola o jag ska sjunga för drygt 2 till 300 personer, om de änns räcker :o Gud nervös jag är redan nu men jag kan ju texten o ackorden så de e nog Inge problem.

Vaknade kl. 09.00 Ida o började läsa min bok. Den var verkligen sjukt bra för nu har jag redan läst ut den. Ni får bild på den nedan :)

Juste idag ska jag hem igen. Hade egentligen inte alls lust med att åka till landet igår men det har faktiskt varit rätt kul här ändå :D har ju sysselsatt mig med att läsa böcker o tidningar, sen har jag ju tagit lite bilder också. Ska nog ta lite flera snart ;) juste har ju läxor att göra också. Usch orkar verkligen inte med de :( aja måste ju göra de lixom :p men ska kanske göra de i bilen sen påväg hem :) aja nu ska jag gå ut o leka med Gosse, morfars hund :)

Bye!

Bloggar senare!!


Tv :)

DATUM: 2011-10-22 / TID: 19:48:41

Hej!

Just nu sitter jag o kollar på tv. Kollar på vad som hänt i världen, ojdå nu gick proppen, altså säkringen. Vi har nämligen inte vanlig el här på landet utan proppar, så om man har mycket elektriska apparater på så går en propp o de kan Lixom gå närsomhelst så det gäller o ha mer proppar så man kan byta ;) aa nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva så laddar upp en bild ist :)

Jag just nu.

Godnatt :)


Landet :)

DATUM: 2011-10-22 / TID: 16:26:49

Hejsan läsare!!

Just nu är jag på landet :) kom hit för ca en timme sen. Sen dess har jag fikat
o tagit lite bilder också. Snart ska jag nog ta lite fler bilder som ni får imorrn då jag ska åka hem. Juste provar blogg.se appen nu på pappas mobil.

Bloggar senare för nu har pappa snart Inge batteri.

Bye bye så länge :)


påväg :)

DATUM: 2011-10-22 / TID: 12:28:07
Hejsan! Försöket att blogga på mobilen nu, hoppas de funkar som de gjorde förra gången. Blir ju lite konstigt när man Bloggar på mobilen. Som t.ex inga styckeindelningar elr sånt. Men tänkte fråga pappa som har iphone ifall jag får ta hem blogg.se appen så jag kan lägga in lite bilder o sånt kul. Jag själv har ju bara en android fast det kan ju finnas en såå till min också. Aja sitter i bilen nu. Ska snart läsa min bok. Hann inte blogga på datorn i morse eftersom jag vaknade kl.11.00. Ganska skönt att sova ut :) slänger kanske in nått inlägg när jag är framme :) hejdå så länge!!

Godnatt!! :)

DATUM: 2011-10-21 / TID: 23:57:11
Asso gud känner mig så trött nu. Har tittat på idol som ni kanske såg i inlägget förut, så bra att Emil åkte ut :) sen har jag även tagit in lite nya låtar på mp3.n ja o sen har jag plockat undan lite i mitt rum. Var ganska stökigt med kläder överallt lixom så det behövdes nog :P Aja nu har jag iaf lite renare :)

Juste har ju inte berättat om skoldagen idag. Jag hade ju FN-dagsträning typ halva dagen men annars hade jag: musik, engelska, lite s.o, sen hade jag franska också. Orkar inte berätta så detaljerat om allt men på FN-träningen testade jag ljuset o ljudet. Asso gud de e på måndag, asso jag e nervös redan nu. Tänk ifall jag tappar texten elr sjunger falskt elr vad som helst, fast de får man ju inte tänka. Man ska ju tänka posetivt, Ellerhur? :) Det kmr gå så bra, haha :P

Morgondagens planer är att kanske åka till landet med familjen, vet inte om jag ska me elr inte. Har ju läxor o göra men vill ändå me så att jag kan ta lite höstbilder med min kamera :) Vet inte ifall jag kmr blogga då. Kan kanske slänga in nåt inlägg på mobilen. Men kmr nog blogga innan jag åker så aa :) Sen vet jag inte heller ifall vi ska sova där elr om vi kmr åka hem samma dag. Vill egentligen åka dit och hem imorrn. Det är ju lixom så kallt där... 

Aja nu ska jag snart gå o läsa min bok sen ska jag gå o sova :)

Godnatt alla läsare!!

Försöker blogga imorrn, får som sagt se hur de blir :)

Idol 2011 ;)

DATUM: 2011-10-21 / TID: 20:26:23
Hejsan!! :)

Nu sitter jag o kollar på idol. Tycker alla e såå bra. Det finns ingen som är sådär jätte dålig, jo Emil är väl den som jag tycker ska åka ut idag. Det är bara han som är dålig så bye bye på honom :P Aja nu fick jag slut på ideer om vad jag ska skriva om så laddar upp en bild på mig ist :)
 

Bye bye så länge!!



Mitt första inlägg på denna blogg ;)

DATUM: 2011-10-21 / TID: 17:39:20
Hej hej!! För ni som inte vet vem jag är, heter jag Maja Afzelius och e 14 år o går i 8.an i vanlig skola. Aaa tror ni fattar att jag går i skolan men påpekade de ändå, går i Källtorp föresten. Mina intressen är att sjunga och spela gitarr. Musik e mitt liv helt enkelt... Jag gillar även att vara med mina kompisar på fritiden o sen gillar jag faktiskt även att läsa böcker o titta på tv. Ska inte skriva så mkt mer för ni får säkert reda på mer senare.

Tidigare har jag bloggat med min kompis Lina på: http://majasoliinas.blogg.se/ Kika in där.
Men sen beslöt jag o Lina för att börja blogga på egen hand. Titta in hennes blogg också: http://linaannikalouise.blogg.se/ Vet inte ifall vi kmr blogga nå mer på vår blogg. Ska ta de beslutet snart, typ om en vecka elr så.

 Ja så ser jag ut :)

Aa bloggar senare!!