"
"

Godnatt :)

DATUM: 2012-08-30 / TID: 22:38:52

Nu ska jag gå och lägga mig. Skolfoto imorrn, fast Är nog lugnt. Har redan valt vad jag ska ha på mig så ja :))

Nä men vi hörs imorrn sweeties! ♥


Saker ni kanske inte visste om mig...

DATUM: 2012-08-30 / TID: 21:54:21

- jag gråter när jag blir trött. Vet inte riktigt varför men det kmr typ bara som en reflex

- ääälskaar fanta och bubbelvatten, alltså typ LOKA. Haha bääästa :)

- min bästa maträtt är nog allting som har med kyckling att göra :) haha älskar det också :)

- min bästa desert är nog pannacotta. Är så sjukt gott, fast gillar även fruktsallad och crème brulee :)

- jag är egentligen rätt jobbig. Jag tkr själv att jag pratar i ett och ja. Hehe ibland vill jag bara slippa att vara jag lixom. Men det finns även stunder då jag faktiskt gillar mig själv :)


Halo! :D

DATUM: 2012-08-30 / TID: 17:26:58

Dagen idag har väl varit rätt seeg :(( gillar inte att ha NO två ggr :(( bläääää! Inte äns musiken var kul... Det var typ bara betygsnack o sånt :( sen har jag väl försökt att vara på ett sånt bra humör som möjligt och jag tror att jag lyckades :)

Efter skolan så var jag med Liniis. Såg "ung och bortskämd" haha så sjukt kul att se. Så sjukt dumma och allt :PP

Aja nu ska jag nog bara softa och ta det lugnt.
Vi hörs senare! :)


Godnatt! :)

DATUM: 2012-08-29 / TID: 22:24:23

Är så sjukt trött nu så går nog och lägger mig, sen är det ju vanliga lektioner imorrn också så då blir det ju jobbigare :(( men ja det blir väl säkert bra :)

Goodnight sweeties! ♥


Pretty little liars :)

DATUM: 2012-08-29 / TID: 20:39:33
Har just kollat på de. Är så sjukt spännande och sen tror jag att jag vet vem A är :D Ja alltså tror. Vet inte riktigt... Ja nästa avsnitt kmr typ i oktober, hur ska jag kunna vänta? :(( Är somsagt jätte spännande nu.
 
Har även dushat innan det. Var så sjukt skönt! Så nu känner jag mig fräch.
 
Nä har inte så mkt att säga nu så vi får höras senare! :)

Dagens outfit

DATUM: 2012-08-29 / TID: 17:48:12
Vitt linne - (?)
tjocktröja - H&M
skärp - H&M
jeans - cubus
 

salut! :)

DATUM: 2012-08-29 / TID: 17:45:48
Så har inte bloggat förens nu för att... Eeh faktiskt så vet jag inte. Tänkte faktiskt blogga imorse innan jag begav mig till skolan men det blev inte riktigt så eftersom att det inte gick på mobilen. Laddade bara hela tiden. Hoppas det funkar nu iaf, alltså nu när jag faktiskt för en gång skull sitter vid datorn... Annars så blir jag ganska suur! :((
 
Aja, idag var sista dagen som vi gjorde det här med framtid blablabla... Så imorrn börjar vi med helt vanliga lektioner. Har musik imorrn! :DD Haha, fast sen så har jag NO TVÅ GÅNGER!! Som att inte en vore nog lixom :P :O Ja men sen får jag ju träffa mina nya lärare och sånt också så det blir ganska spännande :)
 
Efter skolan idag var Liniis här. Höll mest på med mobilerna, så sociala som vi är (not) Men det var ändå kul :))
 
Nä men vi hörs senare sweeties! :)
 
 

Dagens låt...

DATUM: 2012-08-29 / TID: 17:30:00
 

Godnatt Bloggläsare!

DATUM: 2012-08-28 / TID: 23:20:22

Love u ♥


Dagens låt...

DATUM: 2012-08-28 / TID: 19:00:56
 

Såååå tröött :(

DATUM: 2012-08-28 / TID: 17:39:27

Asso jag orkar verkligen ingenting. Är så sjukt seeeg :(( ska typ bara se film o sånt ikväll. Var seg när lina var här oxå. Stackars henne :((. Lyssnade typ bara på musik hela tiden för jag ORKADE bara inte göra nått annat :p blääää hatar att vara trött :((


Tisdag :)

DATUM: 2012-08-28 / TID: 14:46:35

Så dagen då: jag började kl. 8.30 och då körde Anne lite info om yrken. Kollade på ett par filmer och sånt. Sen så skulle vi intervjua i centrum i grupp och ja... Då Skulle vi fråga en massa frågor om deras yrke och ja. Sen så var det lunch och då gick vi hem till mig en snabbis :)) sen så skulle vi göra en jobbintervju typ när rasten var slut o sen gick vi hem.

Ja nu är jag med Liniis. Hon ska till stallet sen kl 16.00 tror ja så då är hon här till dess :)) har snackat lite gymnasium och sånt :))

Nä vi får höras senare sötisar! ♥
En trött tjej på bilden


Raaast :)

DATUM: 2012-08-28 / TID: 12:47:09

Så är hemma nu med Liniis. Har rast och hade inget att göra så därför så gick vi hem ist. Vi har lyssnat på lite musik och sånt. Bl.a vår favvolåt: everybody. Love it :)

Ja men nu så ska vi gå snart. Berättar om dagen senare! :)


Goodnight sweeties! ♥

DATUM: 2012-08-27 / TID: 22:39:34

Har precis kollat på film och gjort mig i ordning och nu ska jag gå o lägga mig :)

Vi hörs imorrn sötisar! ♥


Kväll :)

DATUM: 2012-08-27 / TID: 19:43:59

Nu har Lina gått och nu har jag precis tvättat håret NOGA!! Har ju mjäll och då har mamma köpt ett mjällschampo till mig. Ganska dyrt också. Har använt det i ca 2 månader nu men det hjälper inte mot mjäll, nä ist så får jag bara mer :(( sen blir det inte rent heller. Jävla skit schampo! Så nu har jag provat ett annat . Får se om det funkar... Hoppas de iaf.

Ja nu sitter jag o kollar på TV. Ska snart kanske kolla på film faktiskt :))

Vi hörs senare!


MÅNDAG :)

DATUM: 2012-08-27 / TID: 17:00:15

Ja då var det ny vecka och nya tag. Men idag var det en ganska bra dag trots att det var måndag + dåligt väder :(( inte så mysigt kanske men däremot så var det andra ganska Chill. Hade typ bara grejer om gymnasiet... Info och sånt sen så gick vi en tipsrunda. Och det var bara frågor på tyska och spanska :P hehe så jag var ju då inte till ngn stor hjälp, Jag som då bara läser franska. Tur att jag fick hjälp av Liinis iaf :)

Gick hem med Liinis sen. Tittade på en halvbra film som jag trodde skulle vara mkt bättre. Lite besviken men ja nu funkade det ju iaf :D sen har vi bara suttit med mobilerna. Såå sociala :P och sen lyssnar vi på musik också :)

See you later sweeties! ♥


Dagens låt...

DATUM: 2012-08-27 / TID: 16:31:27
Jason derulos Underfeated:
 

Seeega söndag -.-

DATUM: 2012-08-26 / TID: 20:50:51
Hejsan allihopa! :)
 
Idag har jag inte alls gjort mkt. Ja skitväder har det varit så har bara varit inne och sen har jag väl tittat på TV, spelat lite gitarr, sjungit och lyssnat på radio faktiskt :) Vårt nätvärk har inte funkat så kunde inte lyssna på musik, titta på film eller sånt. HAR VARIT SÅ SJUKT IRRITERAD!! :( För har velat sett två filmer på swefilmer.com men så gick det inte. Laggade bara hela tiden -.- Och det har då varit så hela dagen :((
 
Aja nä nu har min serie börjat på TV.n.
 
Sleep tight sweeties! ♥

Godmorning!

DATUM: 2012-08-26 / TID: 10:22:24

Så vaknade vid 9 och sen har jag bara duschat :) fräscht! Iaf så sitter jag nu här i en turban :P väldigt intressant ha? Nä men jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva. Ska ju typ inte göra nått idag. Titta på filmer och sånt mys :)

Ha vädret är ju inte så bra så tar nog inte min promenix iaf :( men ut Mst jag nog gå iaf...

Se you later sweeties! ♥


Godnatt! :)

DATUM: 2012-08-25 / TID: 21:59:43

Ja nu har Hanna och hennes familj varit här. Åt middag, tittade på TV och sånt och nu ska jag nog antagligen gå och lägga mig eller så ser jag ngn film. Får se...

Imorrn tror jag inte att jag har några planer. Duscha och sen kanske gå en liten promenix :)) men ja... Har fått några böcker om foto så det kanske jag kan läsa för att lära mig ngt :)

Nä ni får sova så gott nu sweeties så hörs vi imorrn! :)
Två bilder från idag:


Lördag :)

DATUM: 2012-08-25 / TID: 14:52:32

Så idag vaknade jag kl. 10.30. Helt okej tid :) iaf så har jag tills nu inte gjort så mkt men ska snart bädda sängen och sånt för ikväll kmr syssling och hennes familj på middag hos oss så då Mst det ju förstås vara städat och snyggt :)

Har tagit lite bilder med min iPhone också. Äääälskar den :))

Nä nu ska jag städa. Ja som nu ser så behövs det:


Goodnight sweeties! :)

DATUM: 2012-08-24 / TID: 23:36:01

Ska sova nu så vi hörs imorrn! 💜


Fredag kväll :)

DATUM: 2012-08-24 / TID: 22:28:48

Så har varit med Lina hela kvällen :) har haft det mysigt med TV, chips och coca kola :)) Har inte druckit kola på jagvetintehurlänge så var jätte sugen. Liniis åt här också, spelade lite spel och drogade sönder vår favvolåt (den som jag la in igår) den är suuuupeer braa! Den får än lixom att bli på så bra humör :))

Ja nu vet jag inte riktigt var jag ska göra... Ser på film nu och ska kanske fortsätta att titta :)


Naturhistoriska :)

DATUM: 2012-08-24 / TID: 14:45:09

Ja så dagen ida har jag spenderat på Naturhistoriska museet med klassen. Har gått runt med Liniis och kollat en massa utställningar och allt :) sen på hemvägen pratade jag med Ville och Carl. Ja lite förvånande :P iaf så var jag så sjukt varm så var tvungen att byta om när jag kom hem... Och nu sitter jag här med Liniis och kollar på PLL :) eller ja hon eftersom att jag redan sett det.

Ja idag är det fredag så ska nog kolla på lite filmer och ha lite mys idag :))

Vi hörs senare! :)


Godmorning! :))

DATUM: 2012-08-24 / TID: 08:53:53

Så har ni sovit gott inatt? Ja det har iaf jag :) känner mig jätte glad över min iPhone. Man kan lixom ta hem roliga bakgrunder, appar och allting! Älskar den :)) haha :P

Just nu sitter jag här i fotöljen. Har gjort mitt klädval inför dagen också men det var svårt att bestämma sig. Hehe blå tröja eller brun t-shirt och jeans eller leggings. Ja ni förstår :P

Nu ska snart Liniis komma hit en stund sen ska vi gå tillsammans till centrum för att sedan åka till naturhistoriska museet med klassen. Ska tydligen svara på frågor och ja typ sånt kul (kanske inte)

Ni får ha det så bra idag! Bloggar när jag kmr hem, är troligen med Liniis då ;)

Puss och kram skumbanan! :)


Tröött :(

DATUM: 2012-08-23 / TID: 21:31:54

Är jätte trött nu efter badat så nu sitter jag bara här på min säng och håller på med mobilen. Ska kanske gå och lägga mig vid halv 11... Är jätte varm också så står nog kanske ute på balkongen ett tag för att svalka mig :p

Aja blir mitt sista inlägg för idag.

Sov gott sweeties! :)


Tar ett varmt bad nu :)

DATUM: 2012-08-23 / TID: 19:34:23

Så hoppar nog i badet nu. Ska göra en spa behandling och lite sånt så jag känner mig fräsch :)

Vi hörs senare! :)


Sur och trött :(

DATUM: 2012-08-23 / TID: 17:53:45

Usch, nu är jag på himlans dåligt humör och jag gillar det absolut inte. Känns som om helvetet har kommit eller nått -.- usch, usch, usch blä. :(( iaf så har jag nyss sett LOL. Sååå himla bra. Äääälskaar den!!

En bild jag tog för några min sen:


Ingrid Michaelson - Everybody

DATUM: 2012-08-23 / TID: 16:20:00

Första skoldagen avklarad :)

DATUM: 2012-08-23 / TID: 13:30:14

Sitter just nu med lina i soffan hemma. Har ätit lite lunch, diskat och sånt :))

Dagen var helt ok. Vi fick en massa info om nya lärare, speciella dagar, schema och sånt. Var kul att se alla igen :))

Iaf så har jag nu tagit hem viktiga appar och sånt som lina rekommenderar och ja :)) nu ska jag bara lägga in musik och sånt men det får pappsen fixa :))

Vi hörs sweeties 💜