"
"

Top model brittish invation :)

DATUM: 2012-07-31 / TID: 20:36:16
Tittar på de nu :) Fast är pause såå då passar jag på att blogga lite.
Har egentigen bara suttit vid tv.n hela kvällen. Tänkte tidigare idag på att ta ett litet kvällsdopp eller nått men hade ingen lust :// Aja, blir väl fler bad senare hoppas jag...
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu så säger bara hejdå. Orkar nog inte blogga mer idag så vi hörs väl imorrn ist! :)
Gammal...

sunset

DATUM: 2012-07-31 / TID: 14:58:00

Home again :)

DATUM: 2012-07-31 / TID: 14:45:49
Hejsan svejsan! :))

Nu är jag hemma igen från ett litet äventyr. Cyklade till donken och träffade Lina där. Sen så beställde jag lite dricka och sånt och sen satt vi bara där och snackade om lite allt möjligt. Sen efter så köpte jag lite grejer och sen så cyklade jag hem och då kom det någon konstig och jätte läskig kille fram till mig och frågade om jag hade en cigarett som jag skulle ge hnm då men jag bara nä och sen cyklade jag vidare. Usch, han var så vidrig. Sen cyklade jag till centrum så var han där igen. Samma kille lixom!! :OO Snacka om att jag blev rädd :((
 
Aja sen gick jag snabbt in till biblioteket eftersom att jag skulle låna en bok men då var det sommarstängt. Min gamla vanliga otur :(( Fast jag tittade på hemsidan igår och då stod det att det minsan var öppet. Weird :PP
 
Nu ska jag nog kolla lite bloggar och sånt!
Vi hörs senare! :))
Lina och jag :)
 

Kossorna :)

DATUM: 2012-07-31 / TID: 10:11:52
De här tog jag i Dalarna hos mormor. De var så nära. Haha blev nästan lite rädd t.o.m :P Sen träffade vi även kossor på landet när vi skulle till vår sk brygga där och då var vi tvugna att gå in i hagen. Haha guud så läskigt det var. Kossorna kom lixom jätte nära :O

GODMORGON SVERIGE! :)

DATUM: 2012-07-31 / TID: 09:55:10
Hejsan hoppsan allihopa och godmorgon på er! :)

Sitter just nu med nattlinnet på och en filt runtom mig i fotöljen. Hehe fryyser lite. I Juli lixom!! :O
Aja iaf. Idag har jag inga planer eller ja några typ "kanske" finns det väl... Ska kanske städa mitt rum och packa upp lite packning från landet :O Och det var 3 veckar sen typ :O Haha, har inte orkat :PP
Sen så skulle jag kanske träffa Lina vid bonäs och bada. Alltså om vädret blir bra och om Lina hinner. Vi får se hur det blir med det...
 
Sen så tänker jag även gå till biblioteket och låna några böcker. Har läst ut alla mina 4 som jag köpte innan sommaren! :O Haha läslusare här :P Nä men tkr faktiskt om att läsa olika böcker på sommaren. Fast nu har jag faktiskt läst fyra av en författare som jag brukar göra. Om jag gillar en bok så söker jag upp författaren och köper de andra böckerna av den :P Smart va? ;)
 
Ja det var mina planer inför dagen. Annars så tar jag nog en dusch och en promenad och lite sånt...
 
Tack för att ni läser min blogg! Igår hade jag ett rätt så bra läsarantaläven fast att jag hade bloggpause och allt :)) Bra start alltså! :)

promenerat ;)

DATUM: 2012-07-30 / TID: 21:03:03
Har just varit ute och gått en liten bit. Bara typ till bonäs. Alltså inte så långt. Har ju inte varit ute på två dar så behövdes lite frisk luft :P Sen så satte jag mig på en utav klipporna där och typ bara tänkte och höll på med mobilen. Sen på vägen hem så mötte jag min gamla hemkunskapslärare med familj och allt. Sa bara ett "hej". och ja sen träffade jag en del andra presoner också som jag kände :)
 
Nu ska jag snart ta en smoothie som mamma gjort iordning till mig och sen så vet jag inte riktigt, sätter kanske på en film på datorn :)
 
See you later!

Jag hatar!!!! >:(

DATUM: 2012-07-30 / TID: 17:27:44
 Jag som tyckte att blogg.se var så bra när det var nytt och nu bara hataaar jag de!! Jag fattar inte riktigt vad jag har gjort för fel för om man går in på min blogg så ser det så himla konstigt ut (iaf på min dator här hemma) Har ni samma problem? menyn flyttas typ ner och jagvetintevad :(( och sen så fungerar inte det att ta in musik till bloggen längre. För jag har alltid gjort som jag gjort och det har fungerat jätte bra men nu så går det inte :( Eller är det bara jag som gjort fel?? 
 
Aja men det blir väl säkert bättre. Hoppas att blogg.se teamet fixar det snart...
 
Vi hörs senare! :)
 

Sammanfattning från midsommar och frammåt med text och bilder :)

DATUM: 2012-07-30 / TID: 15:51:42
Ja har varit mkt framochbak åkande här och även fast inte sommaren är slut än så tänkte jag att jag skulle skriva om min sommar så här långt med bilder och sånt.
 
först Dalarna :)
Vi var där i ca 5 dagar och det var typ bara regn, regn och regn :((
Sen hemma en vecka :P
Sen landet på midsommar med Hanna. Lite finare väder då :)
Efter de var jag hemma i ungefär en vecka fast då hittade vi på lite saker. T.ex så åkte vi till stockholmsskärgård och lite sånt :)
Efter de så blev det dalarna igen med desto finare väder. Badade t.om mitt första dopp den här sommaren och solade gjorde jag såklart också :D :D Var där i en vecka :)
Efter de hemma två dagar och sen blev det landet igen. Var mest regn då men till slut så fick vi njuta av solen :D
sen så blev det Göteborg i 3 dagar med Hanna och familj + släkt. Tog tyvärr inte med kameran dit då men ja. Och sen så har jag väl bara varit hemma. Träffat lite kompisar och sånt :)
Ja mest regn har det ju varit så har blivit ganska mkt shopping och sånt innomhus lixom men annars så tkr jag att det har varit ett bra sommarlov så här långt med mkt avkopplande och sånt :)
 
Sommaren 2012 in my ♥
 
see u later alligator :P

Ny design! :)

DATUM: 2012-07-30 / TID: 15:26:13
before:
after:
Gjorde den här tidigare idag, bara lite snabbt lixom. Vad tkr ni? :)

I have been missing you!! :'(

DATUM: 2012-07-30 / TID: 14:48:31
Hejsan hoppsan allihopa!! :)
 
Ja, jag är tydligen nu tillbax från min såkallade paus. Hehe, kunde inte hålla mig längre :P Har haft rätt så tråkigt de senaste dagarna så därför så börjar jag igen alltså :P och nu ska jag typ bara vara hemma tills skolan börjar också så då gör det ju lättare för mig att blogga regelbundet. Eeh vi får se hur det blir med den regelbundna bloggningen...? Men jag ska försöka iaf ;)
 
Ååh vad jag har saknat er bloggläsare. Ifs så är det ju inte så många som har tittat in men jag hade ju faktiskt bloggpaus så vad kan man förvänta sig :P
 
Men nu ska jag äta sen kmr jag att försöka att sammanfatta sommarlovet med lite bilder och sånt!
 
Vi hörs och ses!
Från midsommaren på landet :)