"
"

Bloggsemester...

DATUM: 2012-06-24 / TID: 21:56:20
Är mkt bortresande nu och då hinner jag inte riktigt blogga och sen så funkar inte blogg.se appen längre så därför tar jag nu bloggsemester tills skolan börjar (eller kanske en vecka innan) sorry, jag menar jag sa ju faktiskt att jag skulle blogga men att jag inte skulle blogga lika mkt men asso jag orkar verkligen inte och sen så vill jag ju vara ute och hitta på grejer. Men jag lovar och svär att jag kmr tillbaka med sammanfattning av sommarlovet, bilder från det m.m :)
 
Hoppas att ni förstår mig!

See you when I´m back! :)

Music, music, music ♥

DATUM: 2012-06-22 / TID: 20:18:00
 

Solnedgång

DATUM: 2012-06-22 / TID: 18:56:00

bilder från Dalarna :)

DATUM: 2012-06-22 / TID: 10:51:00

filmtips :)

DATUM: 2012-06-21 / TID: 21:22:00
Alla de här filmerna kan ni se på swefilmer.com :)

-the art of getting by. Verkligen skit bra film.
Beskrivning: George är en enslig och fatalistisk tonåring som klarat sig till sista skolåret utan att egentligen jobbat för det en enda dag. Han blir vän med Sally, en vacker och komplicerad flicka som tycker att de är tvillingsjälar.
 
-Blue crush 2. Också en väldigt bra film!
Beskrivning: Dana är 18, vacker och en grym surfare med en bokhylla fylld av troféer som bevis. När hennes pappa sätter press på henne att börja på college, flyr Dana från sitt hem i Beverly Hills till stränderna i Sydafrika. Där finns några av världens bästa surfställen och det är hennes döda mammas hemland. Med sin mammas dagbok i handen och ett gäng omaka surffanatiker som sällskap, ger sig Dana av på en resa längs Afrikas hisnande södra kust för att uppfylla sin mors dröm.
 
-Raise your voice. En utav de bättre ungdomsfilmer jag sett :)
Beskrivning: Filmen handlar om att växa upp och berättar historien om en småstadssångerska som förlorar sin bror i en tragedi. Före sin död hade han dock hunnit, i hemlighet, lämna in en ansökan åt sin syster till en prestigefull artistskola för sommaren. Väl där hamnar hon i en mycket intensiv miljö utan någon som helst träning eller färdigheter.
 
-Försvunnen. Verkligen en spännande film.
Beskrivning: Malin är en kvinna i trettioårsåldern som efter en familjetragedi bestämmer sig för att bryta upp – lämna sin hemstad och börja om på ny ort. Hon tar sitt flyttlass och ger sig av. Men snart hamnar hon i en verklig mardröm. Under en paus vid vägkanten blir hon överfallen och kidnappad av en okänd man. Hon vaknar upp i en källare, någonstans i skogen. Malin måste nu samla alla sina krafter inför den desperata överlevnadskamp som väntar henne.
 
Nu är det bara att söka upp fimerna här

Sista inlägget innan jag åker

DATUM: 2012-06-21 / TID: 16:09:47
Har nyss lyssnat lite på musik och nu ska jag bara packa det sista och göra ordning lite i mitt rum :)

Har fixat tidsinställda som kmr upp lite när som. Nä men vi hörs på söndag då! :)

Nu ska jag packa ;)

DATUM: 2012-06-21 / TID: 14:33:33
Hehe, har inte gjort det än så mst nog sätta igång nu. Fast har typ nästan inga kläder eftersom att allla är nere i tvätten. Får väl vänta en liten stund då...
Har just gjort ett tidsinställt till er. Filmtips handlar det om :) Ska nog snart göra ett till tips kanske :)
 
Aja nä men jag funderar på att packa ner hela mitt hem till landet den här gången, haha :P Vill ha med gitarren för mammas där på landet låter bara så sjukt fult och jagvetintevad så därför kanske jag ska ta min egna gitarr med, sen vill jag ju självklart ha kameran med också, finkläder till midsommar, vollyboll ifall det kan bli fint väder och ja så då får jag väl börja packa nu då ;)
 
See you later alligator :P

Hel knäppt :P

DATUM: 2012-06-21 / TID: 12:27:56
Vaknade typ NYSS :OHelt konstigt :O Känns som att man sovit halva dagen. Not good at all :(( Ska väl snart packa lite till landet, sen hade jag faktiskt tänkt fixa till rummet så jag inte behöver det när jag kmr hem sen, hehe fast det kmr nog vara ganska rörigt sen iaf om jag känner mig rätt :P
 
Juste vet ni vad jag fått utav mormor då? Jo ett stativ till kameran :DD Och 3 hundra kr :)) Blev extra nöjd över stativet, har alltid velat ha ett :)
 
Jahapp då ska man väl snart äta frukost då, hur konstigt nu det kmr att kännas nu när klockan är 12.30 snart :P
Aja nä men vi hörs väl senare! :)
 

Film :)

DATUM: 2012-06-20 / TID: 22:58:06
Ska titta på en film nu som sägs vara ganska bra :P Hehe, sen har jag även nyss tittat på det Gossip Girl avsnitt som jag missade i söndags. Har fixat allt tills imorrn, ja förutom packningen då... Men får tid imorrn tills att göra det :D

Blir mitt sista inlägg för idag, ursäktar uppdateringen men såhär blir det när man åker bort o över sommaren :(( Men det kmr upp iaf 3 tidsinställda med foton, musik och sånt medan jag är på landet :)

Vi hörs imorrn!

Fixar Tidsinställda till imorrn och till helgen :)

DATUM: 2012-06-20 / TID: 18:37:53
Ska ju till landet imorrn... Hehe, hade typ glömt det :P Nä men vi ska fira midsommar där som är på fredag. Sen så stannar vi över helgen så vi sover där :) Så nu gäller det att fixa lite innan vi åker, musik ska in på mp3.n, packa ska man göra och rensa minne från systemkameran. Fast det gör jag nog senare ikväll :) Ni ska få de foton jag tog i Dalarna som tidsinställt hade jag nog tänkt.
 
Nä men det var typ allt som jag skulle säga!

Home ;)

DATUM: 2012-06-20 / TID: 17:48:32
Halloy igen kära bloggläsare!
 
I`m back and it feels good ;) Hehe :P Kom hem för någon timme sen typ... Har bara dushat eftersom att man luktade skit mkt nikotin -.- Usch men nu är det alltså borta.
 
Vet ni vrf jag inte bloggat då? Jo eftersom att jag glömde jäkla laddarsladden till mobilen :(( Så jag har alltså fått klarat moig utan den i 4 dagar :O Herregud att jag klarade det :P Haha slarvmaja jag är då, hur kunde jag glömma sladden till mobilen :O
 
Hade det iaf bra i Dalarna. Ja vädret var väl det enda som var skit -.- Satt ju typ och frös hela tiden så var ju mest inne. Läste min bok, ja inte hela då men nu har jag väl typ bara 50 sidor kvar :P Spelade såklart kort, 56 och plump. Och jag vann en gång i 56 fast kortspelet plump hatar jag nu mera, hehe :P Sen så såg jag ju såklart fotbollen också och lite annat på TV.n + att jag fotograferade lite också men de bilderna får ni senare! :)
 
Nä nu ska jag kolla mobilen som är på laddning.
Vio hörs senare! :)

Katy Perry - Wide Awake

DATUM: 2012-06-17 / TID: 18:16:00


Jag och Lina, bilder från i fredags (tidsinställt)

DATUM: 2012-06-17 / TID: 12:30:00

Några bilder från igår (tidsinställt)

DATUM: 2012-06-16 / TID: 21:19:00

Några bilder från igår (tidsinställt)

DATUM: 2012-06-16 / TID: 17:19:00

in the car :)

DATUM: 2012-06-16 / TID: 16:00:22
Gjorde ett snabbinlägg förut om att jag var påväg till Dalarna men då kom det inte upp :( då därför så får jag väl göra såna här inlägg ist.. usch nä nu är min mobil så sjukt seg så måste sluta -.- vi hörs kanske senare!

naturbilder från igår (tidsinställt)

DATUM: 2012-06-16 / TID: 11:36:00

GODMORGON! :)

DATUM: 2012-06-16 / TID: 10:33:52
Har precis gjort några tidsinställda till er :) Kommer upp versta bildbomben snart här, hehe :P
Sen så kmr jag ju även blogga från mobilen som jag sa igår :)

Vaknde kl. 9 typ. J*kla fiskmåsar imorse asso. Hade ju fönstret öppet och då så skrek de som galningar!! Så man kunde ju absolut inte sova i det...
Nu ska jag snart packa det sista, äta frukost, tvätta håret och klä på mig. Sitter fortfarande i sovlinne här :P

Vi hörs senare! :)

Linsen :)

DATUM: 2012-06-16 / TID: 10:08:21

Packning då...

DATUM: 2012-06-15 / TID: 23:30:27
Nu ska jag snart packa grejer till imorrn. Ska till mormor upp i Dalarna då nämligen. Har gjort några tidsinställda men kmr nog även att blogga från mobilen :D Nya blogg.se har nämligen nått som kallas "snabbinlägg" och då kan man änkelt blogga från mobilen, alltså även när man är borta :DD
Ska vara där till på Tisdag, sen så kmr jag hem. Tidigare ifall det typ blir världens sämsta väder vilket det nästan kmr att bli också. Typ bara regn :((

Aja men det här blir mitt sista inlägg för idag så
GODNATT ALLISAMMANS! :D

En underbar dag :D

DATUM: 2012-06-15 / TID: 23:03:23
Har haft en jätte bra dag idag med Linsen. Vi var först här hemma, gjorde iordning lunch. Hehe, pasta med tomatsås, premesanost och pasta som jag typ ätit 3 ggr den här veckan :P Nej nej inte alls trött på det... Nä men nu ska jag nog inte äta det på ett tag... Iaf sen så diskade vi o lite så och sen så cyklade vi till Järvafältet. Det var verkligen jätte fint där. Älskade vädret också :D
Var lite osäker om jag skulle ta shorts eller Jeans och jag tog shorts vilket jag var glad över :D Sen då så gick vi runt där vid vattnet och tog de 413 foton. Sen gick vi hem till mig, laddade in bilderna på datorn och sen så såg vi film.

Efter de så gick Lina hem och då åt jag lite, gjorde lite tidsinställda och lite så till imorrn. Sen så har jag tittat på fotbollsmatchen som tyvärr inte blev så bra för Sverige. Hade ju varit bättre ifall man nu var från england...

Nä men vi hörs senare! :)

Fotbollen :)

DATUM: 2012-06-15 / TID: 21:18:35
Tittar just nu på de ;) Tänkte först faktiskt inte se men nu gör jag det iaf. Kan väl typ bara gå dåligt... -.- Hehe :P Nä men nu ska vi vara positiva här. Sverige kommer absolut att vinna :D Ja det hade ju varit en bra dröm.
Berättar om min dag och sånt senare!
Till dess: Hejdå! :)

Min nya profilbild på fb, hiss eller diss? ;)

DATUM: 2012-06-15 / TID: 20:52:28

5 bilder från idag ♥

DATUM: 2012-06-15 / TID: 17:46:46

@home ;)

DATUM: 2012-06-15 / TID: 17:12:28
Kom hem för ca. 20 min sen och nu sitter jag med Lina. Vi håller på att ladda in alla de 413 bilder vi tagit. Och det bara idag lixom! :OO Kommer absolut inte att ladda in alla på bloggen men ett par får ni ju iaf. Kommer ju att åka till Dalarna imorrn så då ska jag göra lite tidsinställda tills jag kmr hem :)
Men tror jag även kommer att blogga där ;) Bra va?

En bild på mig och Lina från idag :)



Cykla :)

DATUM: 2012-06-15 / TID: 14:00:54
Nu har vi precis ätit och nu så ska vi ner och pumpa mammas cykel som jag ska cykla på, sen så ska vi cykla till Järvafältet och ta lite bilder och sånt kul :D

Planer och sånt kommer upp senare!
Vi hörs! PUUUUSS

Halloy! :)

DATUM: 2012-06-15 / TID: 12:32:20
Nu har Lina just komit hit. Vi ska väl snart göra lunch eller nått... Sen så väntar vi nog med att cykla för det är ganska kallt ute nu. Får hoppas att solen snart kommer fram :)

Aja nä men vi hörs senare! :)

 

Bilder från i söndags :)

DATUM: 2012-06-15 / TID: 12:26:22


Bildbomb med bilder från igår :P

DATUM: 2012-06-15 / TID: 11:14:22



Det var ganska många va? :P Orkar ni änns titta på alla?

Godmorning sunshines!

DATUM: 2012-06-15 / TID: 10:45:30
Gick upp typ nyss... Vaknde av att Lina messade mig :P Sen försökte jag somna om men det gick bara inte -.-
Hade två jätte konstiga drömmar inatt. Första var om mormor att hon typ skulle gifta sig hos oss i vårt vardagsrum :PP Och hon hade mjukis och en T-shirt på sig, hel knäppt.
Andra var om mig. Att jag var på Liseberg helt ensam o jag hittade typ ingenting... :P

Ska snart ladda in lite bilder här på bloggen från igår så att ni får :) Det tar faktiskt mkt snabbare tid att ladda in nu på bloggen när jag har nya blogg.se :D Nu kan man lixom välja vilka filer som man vill ha och sen ladda upp alla smtidigt ist för att ta en i taget som tog längre tid lixom :D

Vi hörs senare! :)