"
"

Vad glad jag blir! :)

DATUM: 2012-11-30 / TID: 19:02:53

Åh, jag älskar när jag får så sjukt fina kommentarer utav er. Ni är helt underbara. Hoppas ni vet det! Jag vet att jag inte har varit så bra på att blogga de senaste veckorna. Men jag lovar att jag ska försöka att bli bättre. Hoppas att ni fortsätter läsa min blogg :)

I love u!


Vad tycker ni?

DATUM: 2012-11-30 / TID: 17:01:00
Var bilderna i headern bra eller blev hela helheten bra? Ja det tycker iaf jag :)
Det kanske blev lite väl vintrigt men asso nu när det är vinter så ska man ju slå till eller? Men låt mig veta vad ni tycker. Kommentera om något ser konstigt ut eller så :)

Nya bilder i bildspelet :)

DATUM: 2012-11-30 / TID: 16:34:26
Så håller nu på att ladda upp lite bilder till bildspelet i headern. Ska bli lite mer "vinter" De flesta bilder är från förra året men har redigerat de lite så de blir lite som "nya" men vi får se hur det blir :)
 
Ja dagen idag har varit jätte bra. Har varit på ett grymt humör och typ jätte pratglad. Det märkte nog alla, haha måste varit så sjukt irreterande :P Nä men den var iaf bra. Man blir ganska glad när snön kommer just för att det blir så ljust. Man ser ju värkligen skillnaden. Aja imorrn ska jag baka lussebullar och sen julpynta eller vad man nu ska säga. Asso typ sätta ut stjärnor och ljusstakar. Blir mysigt. Sen kollar jag nog även på Love actually. Alltid den vid julen. Annars så får man ju inte någon julkänsla alls ju!
 
Ja nej men nu ska jag fixa designen :)

Ännu mer snö!?

DATUM: 2012-11-30 / TID: 08:11:31

Ja nu är det alldeles fullt med snö utanför fönstret. Och det bästa vore ju ifall det slutade snöa också :( men ja man bor ju i kalla Sverige så det är väl bara att gilla läget...

Nu har jag precis tagit på mig kläder och sminkat mig typ. Och snart ska jag gå till skolan :) har matte först. Låter ju inte så lockande direkt. Men åh vi har typ bara jobbiga lektioner idag -.-Men ska se film på 2 lektioner så det blir ändå nice.
Men nu ska jag gå!

Hörs senare.
Puuuuuuuss :)


Torsdag

DATUM: 2012-11-29 / TID: 22:43:42

Dagen idag har varit bra! Vi var lediga sista lektionen. Då hade tydligen lärarna "kurs" eller vad det nu var... Men jag och Lina stannade kvar och gjorde NO.n iaf. Lika bra. När man går hem så blir det ju ändå inget gjort typ.

Efter skolan gick jag hem. Gjorde idrotten lite snabbt och sen åkte jag, mamma och pappa på öppet hus i SAM gymnasiet i Jakan. Kollade lite uppträdanden och sånt. Skit bra var det. Så det ska bli en utav alternativen. Var stort också! Blev typ helt förvirrad :P men fina lokaler hade det och bra lärare. Ja de verkade det iaf :D

Sen har jag inte gjort så mycket :) bara varit hemma och frusit. Så kallt nu ju. Usch!
Men blir mitt sista inlägg idag. Är snart dags att sova så.
GODNATT! :)



Vinter på gång?

DATUM: 2012-11-28 / TID: 23:16:11

Ja nu har det börjat snöa. Skulle tydligen bli runt 1dm imorrn... Men det blir ju ljusare ute och på det sättet är det ju bra. Det är bara det att det är så kallt och blött. Ja iaf när det töar :P men jag vill bara ha det vid jul och nyår sedan kan väl snön försvinna. Då vore det helt perfekt!

Aja nu har jag nyss suttit och gjort halva idrotten. Resten får jag väl göra imorrn. Haha kom inte på så mycket mer än en halv A4 sida så...

Nu ska jag gå och lägga mig.
Godnatt! :)

Bjuder på en fin vinterbild från förra året:


Onsdag

DATUM: 2012-11-28 / TID: 16:32:37
Hejsan läsare! :)
 
Dagen idag har varit ganska bra faktiskt. Bara det att den här veckan är så sjukt seeg :( Trodde det var torsdag lixom... Men ja nu har ju halva veckan gått så det är ju iaf nice!
 
Skoldagen idag då. Det var sjukt nice för vi slutade tidigare, hade ju NO prov så då fick man gå tidigare. Sen tittade vi på film lektionen innan. Så skönt ju! ;) Sen gick jag och Lina hem till mig, åt lite mellis och sen snackade vi lite, lyssnade pålite skön musik och sånt.
 
Idag ska jag göra klart idrotten så det ska bli klart. Sen har jag faktiskt gjort klart allt för den här veckan. Gud så härligt. Men ja, det var väl allt tror jag.
 
Au revoir! :)

Godmorgon!

DATUM: 2012-11-28 / TID: 08:11:06

Ja nu har jag nyss klätt på mig kläder, sminkat mig o sånt. Fast bestämde mig för att ha mjukisbrallor och en hoodjacka för asso jag orkar lixom inte ha någonting annat känner jag.

Vad förvånad jag blev när jag tittade ut genom fönstret då... Ingen snö alls. De har ju sagt att det skulle bli upp till 5-10 cm men det kanske kommer senare då.

Idag har jag ett läxförhör och ett prov. Har egentligen bara pluggat till provet. Så läxförhöret kommer inte gå sådär jätte bra...

Aja nä men nu ska jag snart gå.
Vi hörs senare!


Godnatt sötisar! :)

DATUM: 2012-11-27 / TID: 23:33:38


Wishes for christmas

DATUM: 2012-11-27 / TID: 22:35:51
All I wan't for christmas...

Tisdag

DATUM: 2012-11-27 / TID: 20:38:14
Ja idag har det varit bra, förutom då vädret och att jag har varit så sjukt seeg! Ja skoldagen var väl som vanligt. Nu börjar man värkligen tröttna på de vanliga skoldagarna! Snälla tiden, kan du inte gå lite snabbare? Så vi får jullov snart :P Men ja, idag var det dans på idrotten. Var faktiskt skit kul! Ni kanske inte visste det men jag tycker faktiskt att det är jätte kul att dansa. Gjorde det alltid i mitt rum när jag var liten. Fast bra är jag väl inte :P
 
Aja nog om det, kvällen har jag tillbringat med familjen. Vi åkte till en resturang och åt lite sen blev det hem och plugga. Och det är väl det jag gjort. Snart ska jag kolla på GossipGirl och sista avsnittet utav portkod 1321. Buhu! Och sen är det ju inte så många avsnitt kvar på GossipGirl heller. Så det blir ju kul...
 
Nä ni får ha det så jätte bra nu så hörs vi senare! :)

Vad jag känner mig bra på att blogga då!

DATUM: 2012-11-26 / TID: 23:21:05

Nejmen nu mst jag faktiskt skärpa mig! Inte sant? Haha jag tycker ju att det är kul att blogga men just nu så orkar jag lixom inte, men nu ska jag försöka iaf!

Dagen idag har varit bra fast seeeg. Trodde aldrig dagen skulle ta slut! Jätte irriterande ju... Aja men vi hade ganska bra lektioner och sånt :) på hemkunskapen idag bakade jag pepparkaksdeg. Men degen ville inte riktigt sammarbeta, hade tydligen för lite mjöl även fast jag hade så mycket som stod i receptet?? Aja nä men det fixade sig tillslut :D

När jag kom hem skrev jag min önskelista. Det är ungefär 1 och en halv sida lång. Haha stackars släktingar! Men ja man kan ju inte få allt förstås. Sen har jag pluggat lite och myst framför TV.n.

Nu ska jag gå och lägga mig.
Puss och Godnatt! :)


OMG vem är hon?!

DATUM: 2012-11-26 / TID: 16:26:58

Söndag

DATUM: 2012-11-25 / TID: 22:43:46

Jag är så ledsen att jag inte uppdaterar bra just nu men känner bara att allt är så grått och trist, får ingen inspiration och sen har jag mycket att göra. Sista veckorna nu ju så man får satsa lite extra för betygen nu då!

Idag har jag bara varit hemma. Har faktiskt börjat skriva en ny låt som jag är jätte stolt över! Haha, fast ja den är ju förstås inte klar än. Sen har jag pluggat lite och myst typ. Tänkte ju ta det lugnt idag och det har jag ju ifs gjort. Vaknade ju vid 11 och låg i sängen till 12 :) nice ju!

Nä men nu ska jag snart gå och sova!
Vi hörs imorrn :)


Godnatt älsklingar! ♥

DATUM: 2012-11-25 / TID: 00:56:46
Så har nyss kollat på en ganska bra film men den kändes väldigt lååång! Alltså ett sådär betyg ifrån mig. Den hette: I don`t know how she does it. Handlar om en två barnsmamma som har ett jobb som är väldigt krävande och då måste hon försöka att växla arbete och hemmafru och det går då inte riktigt som hon hade hoppats...
 
Iaf, så den har jag kollat på och ja imorrn så ska jag bara ta det väldigt lungt! Behöver det efter den här jobbiga veckan känner jag så att jag kan samla krafter tills nästa. Men sen på kvällen blir det nog lite plugg. Har ett NO-prov på onsdag så...
Men nej nu ska jag inte tråka ut er!
 
Sov så sött allihopa! :)

Alicia Keys - Empire State Of Mind

DATUM: 2012-11-25 / TID: 00:44:36

Gymnasiummässa! :)

DATUM: 2012-11-24 / TID: 18:48:36

Så var på gymnasiumässan med mamsen idag. Var där i 3 timmar! Hittade det jag skulle hitta och jag blev faktiskt inte så förrvirrad. Mer säker faktiskt! jag ska välja Kulturama i 1.a hand men är bara 18 st som kommer in så det är ju lite oroande... Sen ska jag välja rytmus som också ligger i stan och har estetisk inriktning. Molly sanden och en massa andra kändisar har tydligen gått där så :) sen tror jag att jag väljer SAM i Jakan i 3.e hand... Men vi får se!
Ska gå på lite öppet hus och sånt också!

Ja sen så har väl mamma, pappa och jag haft ett lååååångt samtal om en massa grejer inför Gymnasiet. Typ som resväg, inträdningsprov och sånt ;) jag har fått svar på en massa frågor om det så blir säkert bra!

Nä men nu har jag precis hällt upp lite godis och sånt och hela kvällen ska jag bara ta det lugnt framför TV.n :)

Vi hörs sweeties!


5 bekännelser om mig:

DATUM: 2012-11-23 / TID: 23:32:16

•Jag hatar tröjor som kliar. Är jätte känslig för det och så fort jag dragit tröjan ovanför huvudet förstår jag direkt om den kliar eller inte..

•Mina ögon börjar alltid tåras när jag blir trött! Och fattar absolut inte varför. De flesta blir ju röda typ men mina börjar ist tåras...

•Jag älskar randigt! OMG the best! Hahaha, nej men asso jag är typ beroende utav randigt. Ni ska se min garderob. Halva är typ randiga tröjor och det skumma är att när jag slängt en randig tröja så måste jag typ jämt byta ut den och köpa en ny randig tröja :P jag är konstig ja!

•Jag älskar att vara uppe sent på kvällarna och sova ut på mornarna. Haha typ som nästan varje tonåring?! Nej men jag älskar att sova ut.

•Jag läser ganska snabbt ut böcker jag gillar. Kan lixom läsa ut de på 2 dagar elr nått... Ja om det då inte är allt för tjocka!

I love stipes:


Godnatt folket! :)

DATUM: 2012-11-23 / TID: 23:19:54

Nä nu ska jag banne mig sova. Blir gymnasiemässa imorrn så måste ju vara klar i hjärnan när man går runt vid alla utställare och sånt! För är typ runt 180 st! Ja, man Kmr nog att bli ganska förrvirrad.

Dagen idag har varit helt okej faktiskt! Jag hade prov i franskan och det kändes väl hyfsat... Men sen har jag varit jätte lycklig över att den här jätte jobbiga veckan är över :D det känns så jävla bra! Sen så åkte mamma och jag o
Shoppade. Köpte en stickad tröja som inte kliade! och sen även en randig för att byta ut min andra randiga som jag slängde här om dagen :P haha ni som känner mig vet ju att jag är beroende utav randigt :P

Ja men nu har jag precis kollat på X-factor. Kan verkligen inte fatta att Malkom åkte ut och att JEM stod i duell. Någonting fel är det ju! Även om Malkom inte var min favvo så tkr jag ändå han förtjänade en plats i finalen! Han var ju jätte duktig...

Nä nu ska jag sova!
Godnatt! :)


Friday today! :D

DATUM: 2012-11-23 / TID: 08:12:29

Godmorgon alla!

Haha trodde aldrig jag skulle vara såhär glad över att det är fredag :D den här veckan har varit så otroligt stressad i skolan, det känns som att jag har pluggat varenda dag faktiskt. Vilket jag kanske inte har men det känns så iaf...

Men nu är det då fredag. Har franska-prov idag. Hoppas det verkligen kommer att gå bra men har pluggat ganska mycket. Har det även det efter rasten så ska plugga lite då också! Men jag tror att det Kmr att gå helt okej :)

Efter skolan ska jag och mamma åka o shoppa. Någon belöning behöver man ju ha efter den här veckan lixom! Sen blir det nog lite mys hemma. Orkar faktiskt inte göra nått idag. Ska bara slappa och njuta över att det är fredag :)

Men nu så ska jag snart gå!
Bye My friends! :)


Skoltrött!

DATUM: 2012-11-21 / TID: 22:18:34

Hej! Jag har inte mått så väldans bra, så är därför jag inte hållit uppdateringen uppe på bloggen. Jag har inte sovit tungt på 3 dagar och stressen bara sköljer över mig. Jag kan knappt tänka när jag är som tröttast. Och det värsta är att nästan ingen verkar förstå... Jag är sjukt skoltrött och orkar inte alls hitta någon som helst motivation att sitta med läxor/plugg hela dagarna. Ett rent helvete just nu -.- sen är jag även deprimerad och tycker inte alls att någonting är kul.

Så nu vet ni hur jag känner.
Jag Kmr nog tillbaka på fredag eller nått så blir vara imorrn som jag inte bloggar...


GossipGirl nu!

DATUM: 2012-11-20 / TID: 17:25:25


Sova nu!

DATUM: 2012-11-19 / TID: 22:31:56
Ja nu är det dags att sova. Vet jätte tidigt för att vara mig men jag tkr att jag kan behöva det. Har ju inte sovit sådär jätte bra de senaste dagarna :( Ja men så det ska jag göra snart. Har nyss sett på TV men sen fanns det ingenting att se så då stängde jag av den ist.
 
Nä men ni får sova så gott då sötisar! ♥

Måndagkväll

DATUM: 2012-11-19 / TID: 20:06:00

 


Love is like a Rose, the joy of all the earth

DATUM: 2012-11-19 / TID: 15:03:05

Måndag

DATUM: 2012-11-19 / TID: 14:32:00


Någon annan som har sömnproblem...

DATUM: 2012-11-19 / TID: 01:08:00

Är så sjukt trött! Men ändå så kan jag inte sova. Tankarna bara snurrar runt i huvudet :( jag vet inte alls vad jag ska göra? Har nyss tagit ett glas mjölk och nu ska jag väl försöka igen. Annars så får jag väl helt enkelt vara uppe hela natten...

Någon annan som har problem med sömnen förresten? Hoppas inte för det är jäkligt irriterande!

Hoppas ni sover gott nu mina fina läsare :)


Ångest + helgen

DATUM: 2012-11-18 / TID: 23:16:00

Jag har världens ångest inför veckan! OMG, jag kommer dö typ :( jag vet faktiskt inte hur jag ska klara av det, 3 prov, 1 läxförhör och 1 inlämningsuppgift under 1vecka lixom! Usch, usch, usch! Men alla verkar typ ha lika mycket att göra just nu i 9.an så jag är ju iaf inte ensam :)

Aja lite snabbt om helgen då: jo var ju i stan igår .Såg nya twilight filmen. Den var skit bra! :D så ni som inte har sett den än: se den! Vill nästan se den en gång till!
Sen så åkte vi hem till mig, såg TV, fikade och åt lite. Blev lite prat också förstås.

Aja idag har jag inte gjort så mycket. Har varit så sjukt trött! Alltså ärligt, jag har typ inte varit så här trött på hur länge som helst. Men iaf så pluggade jag lite, det kändes bra! Sen så kom morfar här och fikade lite.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Hela huvudet värker typ så det är väl ett tecken!

Godnatt sötisar!


Ni kanske inte visste att:

DATUM: 2012-11-18 / TID: 22:33:00

•Jag hatar att vara barfota hemma
•Jag älskar att vara i mitt rum just nu just för att det är jätte ordningsamt
•Jag älskar att se filmer och lyssna på musik!
•Jag nästan alltid är trött och frusen
•Jag alltid blir jätte stressad inför prov


M.U.S.I.C

DATUM: 2012-11-18 / TID: 16:54:00
 
allowfullscreen="true">d>