"
"

Funderar...

DATUM: 2012-10-30 / TID: 19:06:19

Jag funderar på att ta bort bloggen. Ska försöka satsa mer på skolan, familjen och vänner. Ja, jag vill veta vad ni tkr? Men det känns som om jag inte har något att skriva om så känns lite meningslöst...


Godnatt älsklingar! ♥

DATUM: 2012-10-29 / TID: 22:25:23
Så ska nu se klart Medium och sen sova. Är ganska trött så ja...

Men godnatt alla så hörs vi imorrn! :))

HÖST

DATUM: 2012-10-29 / TID: 20:00:18

M.U.S.I.C

DATUM: 2012-10-29 / TID: 12:03:32
 

SUNSET

DATUM: 2012-10-29 / TID: 11:58:12

Godmorning!

DATUM: 2012-10-29 / TID: 10:27:05

Halloy och godmorgon sötisar. Har ni sovit gott? Ja det har jag iaf gjort. Tills jag vaknade av att mamma gick till jobbet kl. 7.40 typ... Inte så kul att vakna så tidigt nu när det är lov och allt -.- men så är det iaf.

Hela morgonen har jag legat i soffan och kollat på TV. Har just satt på mig Myskläder. Idag ska jag ju typ bara vara hemma så ja.
Men har ingenting att Tillägga just nu så bye bye så länge! :)


Sov så sött!

DATUM: 2012-10-28 / TID: 22:57:24

Är så sjukt trött så jag knappt orkar tänka. Får bli ett ganska snabbt inlägg då!

Har just sett en deckare. Var ganska läskig... Handlade typ om någon man som gjorde tortyr på en massa människor och dödade de. Trevligt, trevligt såhär på en söndagskväll (not) Nä men jag gillar ju deckare så aa.

Sen hade jag även tänkt att sätta på datorn och se LOL för typ den 10.e gången :P men "somnade" typ i soffan så var väl lika bra att gå o lägga sig. Får se LOL imorrn ist då! Bästa filmen ju!

Nä men nu orkar inte jag hålla ögonen öppna snart så Godnatt kära läsare! :)


Sunday!

DATUM: 2012-10-28 / TID: 17:48:52

Hejsan allihopa!

Idag har jag mått bättre än igår. Har även gjort en massa saker idag. Vaknade först upp vid typ: 10.00 sen så frågade Lina mig om vi kunde fota. Just precis då så kände jag mig lite krasslig. Kunde typ knappt prata... Men sen så blev det bättre :) så då frågade även mamma mig om vi kunde åka o köpa vinterjacka. Så då åkte vi iväg och köpte en. Tänkte först ha en annan men den var konstig i knäppningen :(
Sen så fikade vi på waynes coffey och köpte lite underkläder till mig :))

Efter de så åkte jag hem och sen gick jag i mötte Liinis och då fotade vi lite. Var så sjukt skönt väder ute. Hade även min nya jacka på mig och den var så sjukt varm och skön. Skit nöjd! Sen så gick jag hem och nu har jag precis ätit :)

Var väl typ bara det jag skulle säga. Jo fotona Kmr nog imorrn då jag är ledig. Sjukt nice ju! Ska bara ta det lugnt!
Nä men vi hörs senare!


Godnatt!

DATUM: 2012-10-27 / TID: 23:20:38

Ska läsa lite nu och sen så ska jag sova. Får hoppas att jag mår bättre imorrn! Får se vad jag hittar på då...

Sov gott så hörs vi imorrn!
So true:


Sjuk igen?!

DATUM: 2012-10-27 / TID: 20:06:42

Har inte orkat blogga idag. Har inte mått då bra! Jag tror seriöst att jag håller på att bli sjuk igen asso. Vafan! Hatar, hatar, hatar sjukdomar!

Aja, så har typ varit hemma hela dagen. Tänkte gå ut o fota men orkade inte. Det kan man ju dessutom förstå... Pga min jävla "förkylning" alltså.

Ja blev ingen bio heller med lina idag. Har ju lixom bara känt mig så seeeg!

Nä men nu ska jag äta lite fruktsallad som mamma har fixat ihop. Sen så ska jag mysa i min filt framför TV.n :)

Vi hörs!


Godnatt!

DATUM: 2012-10-26 / TID: 23:12:01

Är så sjukt trött just nu så nu då ska vi sova. Hanna och jag har nyss sett x-factor och myst lite. Tyckte det var helt fel att Manda åkte ut, hon var ju skit bra idag... Däremot så tyckte jag Oskar är skit dålig. Asso ursäkta men han sjöng typ skit falskt och har gjort det typ varenda vecka! :O

Aja men nu så ska jag ju sova.
Godnatt sötisar!


Äntligen lov!

DATUM: 2012-10-26 / TID: 15:51:29

Ja nu är höstlovet äntligen här. Har lite planer iaf:
•Fredag (idag) myys med Hanna och sen sover jag över här också :)

•Lördag: plugga, sen mys med familjen tror ja...

•söndag: inga planer än, kanske fotning med Liinis...?

•Måndag: vet inte än...

Asso jag har typ inte så många planer än så länge. Plugga ska jag göra iaf :) sen så ska jag kanske till stan med Lina och en dag Med Hanna också. Sen får vi se vad det blir...


Godmorgon!

DATUM: 2012-10-26 / TID: 08:08:24

Jahapp nu har jag precis fixat mig och sånt :) och nu ska jag bara packa lite enstaka grejer och sen gå till skolan.

Snöade gjorde det igår, haha ifall ni inte har märkt det :P helt vitt ute :O lixom snö i oktober??? Hela Facebook var typ helt fullproppat med snö. Man bara lixom och det snöar vi har redan märkt det!

Jag är skit hes idag för övrigt, så kan knappt prata. Jo men teckenspråk som jag aldrig lärt mig funkar ju! :P nä men usch.

Nu ska jag dricka lite så får vi se om det blir bättre? :)


Godnatt!

DATUM: 2012-10-25 / TID: 22:15:58

Så ska snart föna håret och sånt. Sen så ska jag leta efter en grej till imorgon. Ja och sen så ska jag packa lite till imorrn. Ska ju till Hanna sen på kvällen. Vi får se vilken tid men ja... Men egentligen så ska jag ju bara hem, slänga av mig skolböcker och dess andra saker och sen gå till stationen. Ja så blir det nog!

Nä men vi hörs väl imorrn då! :)


Favoriter

DATUM: 2012-10-25 / TID: 19:38:32

Hahahahahahaha Lina!! :PP

DATUM: 2012-10-25 / TID: 19:23:04
Klockren bild Liniis, hahahaha så sjukt rolig! ;P

Några bilder från idag :)

DATUM: 2012-10-25 / TID: 19:19:27

Igår och idag :)

DATUM: 2012-10-25 / TID: 19:07:46
Halloy kära bloggläsare!
Jo, bloggade ju ingenting igår för att jag helt enkelt inte orkade. Ja men nu gör jag det iaf. pluggade lite igår och ja, fast blev inge prov i NO.n idag iaf. Fast det var ju bra eftersom att jag inte riktigt hade pluggat sådär jätte bra igår...
 
Igår sjöng jag inför nästan hela skolan vilket gick bra ;) Sen så var jag på gymnasiemässa i jakan. Sen så typ tittade jag runt lite där. Fast tror att det ändå lutar åt kulturama. Var inne på deras hemsida igår och jag tyckte det såg riktigt bra ut :) Lite tråkigt på utsidan för är typ industisamhälle runt omkring (var inne på google earth). Fast finns typ en park som inte är så långt borta. Jag tror verkligen att kulturama är bra för mig. Hoppas jag kommer in bara!
 
Ja dagen idag då. Jo den har väl varit bra typ... Var däremot en jätte tråkig musiklektion idag. Kunde inte alls sjunga låten, sen kunde jag typ inte texten heller. :( Sen efter skolan så var jag med Liniis och fotade. Ni får de fotona snart, och sen lite andra :)
 
Nu ska jag ladda in bilderna som ni då kmr att få snart. Sen så ska jag plugga, tvätta håret (skolfoto imorrn ju...), ringa Hanna och sen ta det lugnt tror jag väl ;) Hehe fullproppad kväll :P

Men vi hörs senare! :)
 

Bild från idag.

Godnatt! ♥

DATUM: 2012-10-23 / TID: 22:58:37

Så jag har FN-dag imorrn. Och det innebär då att jag ska sjunga och spela gitarr inför runt 200-300 människor :O ja men det är nog ändå lugnt eftersom att jag lixom gjort det 10 ggr tidigare (ja eller känns det som iaf...) fast ja, jag är mest orolig över att rösten kanske inte kmr hålla. Isf blir det ju ett problem...

Men ska iaf sova nu. Ska upp extra tidigt också. Ska tydligen köra genrep direkt på morgonen :P usch då jag har min allra värsta morgonröst -.-

Eh, aja. Men Godnatt så sötisar!


Omg har missat Min bloggs 1år dag.

DATUM: 2012-10-23 / TID: 22:19:03

I söndags var den ju. Ja då fyllde min blogg 1år och jag har helt missat den. Sorry, sorry bloggen! Ja så för ett år (och två dagar) sen så bildades min s.k blogg. Tyvärr så kanske jag ska byta snart bara för att min stilmall är helt puckad typ, men jag är inte säker... eller vad tkr ni?

Fast ändå så har jag på något sätt och tycker fortfarande om att blogga. Jag tkr det är kul att uttrycka känslor och att andra kan se vad jag gör och hur jag liksom lever mitt liv (Ifs så har jag ju inte något direkt spännande liv lixom) haha ;P.
Men Sen gillar jag att dela mina foton och annat också.

Ja får väl iaf fira med en liten tårt-bild då :)
Från weheartit:


Jaha gymnasiet nästa...

DATUM: 2012-10-23 / TID: 19:30:31

Asso det känns så sjukt konstigt att man ska börja gymnasiet nästa år. Herregud, första ring! Herre Jesus vad tiden har gått fort :O tyckte jag lixom var "nykomlingen" på skolan nyss, och det var ändå för 4 år sen. Så himla sjukt när man får se den här i brevlådan: bild nedan! Och en massa andra saker till gymnasievalet som jag snart också ska göra. Jag är inne på kulturama i stan, men vi får se hur det blir... Har någon gått där?


Jaaa äntligen den 23.e! :D

DATUM: 2012-10-23 / TID: 17:39:10

Äntligen, äntligen, äntligen! Har väntat så sjukt länge på den här dagen. Och idag är den här :) idag kmr halloween special i PLL bl.a men det största mst ju ändå vara att Taylor Swift har kommit ut med sitt 4.e album (haha iaf när det gäller mig: Red heter albumet! Jag har redan förhandslyssnat lite på låtarna på min Mp3 och jag mst säga att den är skit bra! :D först så tyckte jag däremot att den var den sämsta men nu när jag spelat den några gånger så är den värkligen jätte bra! :D

Dagen idag har varit bra. Känner inte alls "stressen" som jag kände igår :D så det är absolut bra med mig. Hur är det med er Sweeties? ;) hoppas bra iaf!

Juste, vårt nätvärk fungerar igen! Så sjukt bra! :) det hade tydligen "hoppat ur" eller nått. Aja nått fel var det iaf :P
Nu lyssnar jag förfullt på Taylor Swift med en kopp choklad i handen och tänker mysiga tankar med mig själv.

Nu ska jag kolla lite bloggar och sånt!
Vi hörs senare!


Skönhetssömn nu!

DATUM: 2012-10-22 / TID: 23:03:27

Ja, har nyss sett medium, och sen så blev jag då himlans irriterad. Just när det var som spännande så slutade den och så stod det lixom: "to be continued"... Man bah: Men ååh, WTF! Så sjukt irriterande med fortsättningar eller sk. "delar" :( eller vad tkr ni? ;)

Eh, aja ska iaf lägga mig nu, mst ju vara pigg och glad imorrn! Man lär sig utav sina motgångar i livet, så är det ju. Men det är bara att försöka tänka positivt :D

Aja men Godnight and Sleep tight sweeties! :)


Måndag!

DATUM: 2012-10-22 / TID: 21:03:40

Har inte mått sådär jätte bra idag, ja iaf efter SO.n men mår mkt bättre nu :P är också därför jag inte bloggat men sen också för att jag har haft mkt plugg och sånt. Usch, mkt denna vecka. Så sjukt! Fast är bara att se glad ut, för sen nästa vecka är det höstlov! :D så då får jag äntligen ta det lugnt. Såå skönt!

Men nu så ska jag titta på TV.
Vi hörs senare!


Veckans planer:

DATUM: 2012-10-22 / TID: 10:52:54

Måndag: skola, sen plugg

Tisdag: skola, sen Läxhjälp, kurator

Onsdag: skola, sen Lina??

Torsdag: skola sen plugg!

Fredag: sover över hos bästa Hanna! Myyyys :)

Lördag: inga planer än...

Söndag: Inga planer...


Fortfarande nätvärksfel -.-

DATUM: 2012-10-21 / TID: 13:00:53

Ååååh så irriterad jag är på den här jävla skiten -.- och sen nu när jag lixom går ut på nätet så kostar det ju pengar och bläää. Sen så mår jag typ skit också. Kan typ inte äta ngt, mår illa då :(

Hahaha, fick typ världens skrattanfall nyss. Mamma har tydligen tvättat mitt Lucialinne helt såhär utan att hon märkt det :PP hahaha typ såhär 2 mån i förväg ;) hon bara: vad är det här för ngt...? :P

Aja, nä men Gud så kul jag har det här... Hehe, nä nu känner jag hur jag bara blev väldigt konstig här så vi får helt enkelt höras senare.

Haha, asso Gud vilket sjukt konstigt inlägg det här blev.


Nehe...

DATUM: 2012-10-21 / TID: 00:40:18

Jag kollade på film och mitt i filmen så blir det ju förstås nätvärksfel -.- så himla typiskt. Hatar! Hoppas det inte ska vara så här imorrn också. Just nu bloggar jag från mobilnätvärket bara för att det inte fungerar...

Nu så ska jag sova. Har sett 3 och en halv film idag. Så duktig jag varit :P sen så har jag även gått ut en sväng i regnet. Mysigt värre lixom... Men ja.

Men sov så sött nu så hörs vi imorrn sweeties!


Lite små ändringar bara ;)

DATUM: 2012-10-20 / TID: 22:46:44
Så gjorde headern lite tunnare elr vad man nu ska säga. Ja bara en liten ändring sådär. Fast jag tror dessvärre inte att jag kmr att ha den här headern så länge... Bara tillfällig lixom.
 
Har just sett lite filmer. Panaromal Activity 2 bl.a. SJUUUUKT LÄÄÄSKIG. Fyfan asso. Får lite såhär rysningar efteråt :( Men ja man får tänka att det inte kan hända i verkligheten. Den var ju faktiskt inte så verklighetstrogen som jag trodde den skulle bli... Sen har jag även sett två andra filmer som jag inte riktigt kmr ihåg :P Haha, elr jo. Friky friday var den ena. Sjukt rolig film!
 
Haha men ja. Nu blir det en film till, sen så ska jag sova.
Juste hittade överförningssladden imorse så ni får bilderna imorrn helt enkelt! :)

filmtips :)

DATUM: 2012-10-20 / TID: 17:42:59

Jag blir glad av att...

DATUM: 2012-10-20 / TID: 11:30:00

• lyssna på musik
• se på glada filmer
• fota
• fint väder
• min familj och vänner
• vara ute på landet
• Dalarna
• ibland att vara ensam hemma
• helg + fredagar
• sommar såklart!