"
"

Ingen mobil...

DATUM: 2012-09-27 / TID: 20:14:00
Var i Jakan efter skolan för att kolla min mobil men det fungerade inte så då mst den in på service.... Kmr inte ha mobil på 2-4 veckor :( Eller kanske. Lina, du tog ju såna där kontantkort i stan så om du typ skulle kunna ge mig ett sånt så skulle det vara jätte snällt. Asso lixom bara tillfälligt... Jag kan ju lixom inte klara mig utan mobil. Går ju bara inte! Så får ha min gamla HTC mobil. Men så är det ju när saker inte fungerar :(( Så får antagligen en ny Iphone sen :)

Men ja, det var väl det. Imorrn så ska jag till landet så blir nog bloggpause över helgen. Men vi hörs igen på måndag het enkelt! :)

GODMORGON TORSDAG! :)

DATUM: 2012-09-27 / TID: 08:04:50
Solen skiner, jag har mjukis och en stickad tröja på mig. Ja, livet just nu känns härligt :D Förutom det att jag håller på att tappa rösten...Haha vaknade upp imorse och kunde typ inte säga ett enda ord... -.- Hoppas fan inte att jag blir sjuk igen. Har skit mkt i skolan just nu så det skulle ju kännas jätte bra (not) :(
 
Har musik idag, HUR FAN HAR JAG TÄNKT MIG ATT JAG SKA KUNNA SJUNGA!!? Nä får helt enkelt ta det lite lugnt idag. Kanske bara spelar gitarr :)
Jag kan ju lixom knappt prata så ja. Får helt enkelt droga halstabletter, och sen så får vi se hur det går...
 
Slutar kl. 15.00 idag men ska till kuratorn och prata om lite saker så kmr väl hem runt 16.00 elr nått.
Vi hörs då helt enkelt! :)

Mitt första och sista inlägg...

DATUM: 2012-09-26 / TID: 20:54:00
Jag ber tusen ggr så mkt om ursäkt för min dåliga uppdatering! :((
 
Ja, dagen idag har varit helt okej. Hade vikarie på matten :D och sen så spelade vi innebandy på idrotten så det var absolut chill! Sen är jag lite stressad. Har en, två, tre prov de närmaste två veckorna :O och jag har inte pluggat ngt :( Men det ska säkert gå bra, ska börja i helgen :D
 
Kvällen då, jo den har väl också varit bra. Pappa är borta så mammis och jag har lite myskväll här. Har just badat, tagit ansiktsmast på och sånt. Man känner sig jätte fräsh ju! Men varmvattnet fungerade typ inte, eller asso jo men det blir kallt med jämna mellanrum, inte så kul att bada i ljummet vatten direkt men mammis fixade varmvatten i tekokaren så det gick bra iaf :)
 
Nu ska jag nog läsa. Gick nämligen efter skolan med Liniis till biblioteket och lånade böcker. Jo fast den ena boken var då från skolan bibliotek så det gäller verkligen att hålla reda på de...
 
Men vi hörs imorrn, är inte direkt på "blogghumör". Men det kommer väl tillbax ;)
 
Sov så gott och godnatt, sweeties! :)

Hiss/diss, hösten

DATUM: 2012-09-26 / TID: 17:16:00
Hiss:
  • att alla träd får så fina färger så att man får fina bilder
  • Mysiga stickade tröjor, halsdukar/ tubhalsdukar, jeans, varma bad :)
  • filmer/bio på hösten älskar jag
 
Diss:
  • Att vi går mot vinter nu, ååh jag som vill ha sommar året runt :((
  • vädret, BARA REGN! och grå, grå, grå...
  • Mörkret, att det blir mörkt fort.
  • MYCKET I SKOLAN!

GODNATT SÅ HÖRS VI IMORRN, SWEETIES! :)

DATUM: 2012-09-25 / TID: 22:48:27

Shopping :)

DATUM: 2012-09-25 / TID: 22:23:54
Ja här är det jag köpte i stan idag :)
 
Parfymer + body loation - Hollister. Var nått kampanjpris elr nått. 3 för någonting :P
Foundation och svamp - make up store 300 kr för allting typ...
 
Ja sen så fikade vi och sånt så gick ju pengar till det också :P

Ledseen! :((

DATUM: 2012-09-25 / TID: 22:06:10
Hejsan alla söta och fina! :)
Jo har ju inte bloggat så bra idag och det är ju då för att jag dels har varit i stan och shoppat med Liinis och sen så har jag inte haft Wifi på min telefon, och utan Wifi så är mitt liv förstört :(( Hehe, nä men då blir ju det segt med blogg.se appen och då orkar man ju inte vänta lixom... Och det går tydligen inte att fixa efter att jag tog hem en uppdatering inatt. Hatar :(
Ja men det var ju interressant.
 
I stan så köpte jag Body lotion, två "parfymer", en fondation och "svampar" till. Bilder kmr efter det här inlägget ;))

Efter de så åkte jag, lina och hennes mamma till där vi egentligen skulle praoa men stället var typ en enda katastrof. Luktade skit äckligt, hundar som skällde hela tiden och sen så skulle vi typ gå ut med hundar hela dagarna och vad lär man sig utav det egentligen?? sen så såg stället ut som ett fängelse elr nått, nä fyfan!! Men vi ska ringa imorrn och säga det att vi avböjer. Får helt enkelt hitta ngt annat...

Efter de så åkte jag hem, ensam eftersom att Lina skulle till stallet. Och snacka om att jag hatar att åka tunnelbana. Så jäkla obehagligt! Nä men det är ju läskigt. Sen när jag väntade på tåget som skulle mot kungsängen och tänkte att det skulle bli så sjukt skönt att åka hem men nej, då stannar inte tåget i Kallhäll :( haha så jag får vänta ca 2-3 min tills nästa tåg.
 
Ja men nu känner jag att jag har skrivit ett väldigt långt inlägg. Hoppas att ni orkar läsa! Hehe nä men vi hörs senare! :)
 
 

@ Wayne's coffee med Liniis

DATUM: 2012-09-25 / TID: 15:03:54


Godmorgon hörrni! ;))

DATUM: 2012-09-25 / TID: 09:35:00
Så vaknade för ca en timme sen och kunde inte riktigt somna om så då gick jag upp och fixade mig. Ska snart äta ngt. Får väl typ bli frukost då :P Haha :P Nä men ska ju till stan sen så då kan man ju inte vara på tom mage direkt, hehe... Nä gud så kul jag har. Sitter här forever alone och lyssnar och sjunger till musik. Helt mongo :P
 
Men nu vet inte jag riktigt vad jag ska skriva så vi hörs helt enkelt senare! :)

Säger godmorgon med en låt! :)

DATUM: 2012-09-25 / TID: 09:18:00
 

Blonde :))

DATUM: 2012-09-24 / TID: 22:10:49

Har färgat håret nu och blev ganska nöjd faktiskt. Visst lite för ljust kanske men jag ville ju bli ljus :D jag fick tyvärr ingen bra bild på förvandlingen så ja... Men ni märker väl senare :)

Imorrn är jag ledig, har studiedag :DD så då ska jag in till stan med Lina. Har lite grejer jag Mst fixa. Bl.a att kanske köpa ett par mjukisbrallor. Det brukar vara väldigt svårt att hitta så vi får väl se hur det blir, sen blir det väl ngt annat. Ja vi ska fixa Prao också :)) ska praoa på ett hunddagis. Jag som äääääälskaar hundar, tror det blir skit bra! :D hoppas de inte är så bråkiga bara, hehe :P

Blir mitt sista inlägg för idag så Godnatt sötisar! :)
Love dogs!


Jag älskar dig...

DATUM: 2012-09-24 / TID: 19:54:40


Williams lista

DATUM: 2012-09-24 / TID: 17:32:00

Haha har kollat på de nu :P typ världens roligaste. Haha älskar hnm :P ni borde verkligen se honom. Han finns även på youtube, sök bara upp "lilla bloggen" :)

Ja dagen idag har varit bra ;) elr ja ganska som vanligt. Ingen dag är väl hurra hurra jätte bra dag! Direkt... Men iaf. Var hos kuratorn efter skolan och pratade lite om olika saker. Och det kändes skit bra efteråt. Som att jag äntligen börjar förstå mig själv elr nått :P haha efter 15 år!! :O nä men asso kan inte riktigt förklara, är ganska invecklat...

Nu ska jag lyssna på musik sen äta och sen blir det färgning utav hår. Ska färga utväxten + lite annat ljusare :) ni ska få en "före" och "efter" bild senare.

Men vi hörs, puuuss sötisar! :)


Godnatt! :)

DATUM: 2012-09-23 / TID: 23:24:05

Ska snart gå och lägga mig i min sköna säng och förhoppningsvis sova jätte gott ;) fast först ska jag ta bort sminket, tvätta ansiktet och sånt.

Vi hörs imorrn sweeties!
Sov så gott nu, puuuss ♥

Nej absolut inte min säng :P men den såg mysig ut iaf :)


Spårlöst

DATUM: 2012-09-23 / TID: 21:19:45

Så har nyss haft min gamla lärare här. Hon hämtade mormors plockade hjortron och sen fikade vi :) sen har jag sett halva LOL. Seriöst den mest glädje spridande film jag någonsin sett. Så om ni ngn gång är typ skit deppiga och ledsna elr nått så se den elr Letters to Juliet. Elr så lyssnar ni på bra musik :)

Hehe, dagen idag har varit ganska seg. Har pluggat lite franska, fotat lite och sånt.

Men nu ska jag kolla,
Vi hörs senare! :) puuuuss!


Filmer, tonår

DATUM: 2012-09-23 / TID: 17:03:19
Monte carlo:
 
 
First Daughter:
 
 
From prada to nada:
 
 

Studie french...

DATUM: 2012-09-23 / TID: 12:43:54

Ja nu ska jag plugga franska, sen så ska jag dammsuga mitt rum och fixa lite :)

Hörs senare sweeties! :)


Godmorgon!

DATUM: 2012-09-23 / TID: 11:22:29

Har sovit jätte bra inatt. Haha typ om jag inte gjort på vändans länge. Har varit ganska orolig nu på sistone så är därför jag inte sovit så bra... Men nu kanske det har börjat släppa :)) det är ju bra isf.

Ja men nu ska jag kanske städa mitt rum. Sen tror jag att jag ska sätta på mig kläder och ja :P haha vet inte riktigt vad jag ska blogga om nu så vi hörs senare helt enkelt!


Mot sängen! :)

DATUM: 2012-09-23 / TID: 01:30:16
Nu har jag nyss sett en ganska bra film och fixat mig och nu så ska jag sova! Haha älskar!
Ni får troligen höra mer ifrån mig imorrn, är typ hemma hela dagen :P Fast ska städa och göra iordning. Sen kmr min gamla lärare hit också för att hämta mormors plockade bär.

Godnatt och sov så sött så hörs vi imorrn! :)
Nej det är inte min säng på bilden, hehe den får ni kort på ngn annan gång :P

Lördag men ändå söndagskänsla tills nu...

DATUM: 2012-09-22 / TID: 22:40:00
Halloy söta och fina läsare! :)
 
Nu tänkte jag att det var dags att blogga. Ja jag som inte gjort det på hela dagen, hehe duktig man känner sig... Har inte riktigt haft ngn blogglust idag pga ett ganska dåligt humör -.- Vädret har ju inte alls varit bra, har inte riktigt haft ngt att göra heller och sen har det känns som en söndag, vilket inte alls är bra för hatar söndagar... Men hoppas att ni förlåter mig för min dåliga bloggning idag!
 
Men nu till de jag har gjort (vilket då inte är så mkt) Först då, imorse så vaknde jag. Fast juste det har jag ju redan talat om för er :P Men iaf, vid ungefär 13.00?? så åkte Liniis iväg till stallet. Aa och sen efter de så dushade jag lite snabbt och snabbt är då typ en timme :P Haha, sen så tog jag på mig kläder och fixade mig lite (fast inge smink den här dagen...) Sen så gick jag till Alva, grattade henne och åt banana split + en räkmacka och sen blev det lite snack :)
 
Sen var jag tvungen att gå vid 16.00 för skulle tvätta (har tvättläxa nämigen) och ja det gick bra. Vek tvätten också. haha känner mig jätte duktig :D
 
Ja sen har jag pratat i telefon och sett på Tv och nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker fanta :)) Bästa ju! :P Och nu kanske jag sätter på ngn film elr så.
 
Vi hörs! Puuuuss ♥

Med musik blir jag alltid på bättre humör! ;)

Höst...

DATUM: 2012-09-22 / TID: 22:13:42


Dalarna

DATUM: 2012-09-22 / TID: 21:49:00

Maroon 5 - One More Night

DATUM: 2012-09-22 / TID: 21:44:06
 

Godmorning sweeties!

DATUM: 2012-09-22 / TID: 10:16:53

Så vaknade kl.9.30 typ av att linas väckarklocka på mobilen ringde. Sen låg jag väl kvar i sängen en stund och kollade lite på mobilen och sånt :) Aja iaf så ska jag idag till Alva och fika. Hon har nämligen fyllt år :)

Aja men nu ska väl jag och Lina upp och käka frukost.

Se you later! :)


Ser ju väldigt lovande ut (not)

DATUM: 2012-09-21 / TID: 23:04:40

Nej usch, nu är det verkligen höst temperaturer. Fast jag menar med en skinjacka och en mysig halsduk så är hösten redan bättre, elr hur!?


Sammanfattning utav fredagen :)

DATUM: 2012-09-21 / TID: 22:57:13

Ja, har ju varit en ganska händelserik dag. Hade ju förs orientering vid polhem och det kändes ju som om man aldrig skulle komma till mål. Helt utmattad, törstig och jätte ont i fötterna -.- men jag var ändå stolt över mig själv att jag kom till målet med livet i behåll, sen visst lixom, vi kom näst sist men vi tog alla kontroller så ja... :))

Efter orienteringen så åkte jag och Lina hem till mig, började laga vår berömda måltid: pasta med tomatsås :)) sen så tog vi världens skönaste fotbad. Haha skulle kunna ha haft de i vattnet hur länge som helst :P
Efter de så kollade vi på film tills det inte fungerade pga nätvärksfel och det felet är typ hela helgen så de blir ju jätte bra -.- (not) helt rastlös kmr jag ju att vara :((

Ja men sen så åt vi middag. Kollade på film (men den här gången på TV.n) och lite sånt.

Ja men nu ska jag inte trötta ut er med mitt pladder och babbel :P

Godernatter och vi hörs imorrn,
Puuuuuss! ♥


Fredagskväll :)

DATUM: 2012-09-21 / TID: 20:50:54

Sitter o kollar på TV nu me Lina, doobido :P är jätte kul, vi typ sjunger me i varje låt :P haha. Aja men sen så kollar vi på en film fast bara halva för vi stoppade. Men ska fortsätta titta efter programmet.

Men nä vi hörs senare! :)


Movietime :))

DATUM: 2012-09-21 / TID: 15:36:48

Ja nu är jag me Lina. Orienteringen hick rätt okej. Förutom de att jag var jäääääättee trött och seeeg nästan hela tiden. Och sen kom vi typ nästan sist :P hehe... Aja men nu blir det iaf filmkväll, mexikansk mat och myys ;))

Vi hörs senare! :)


Orienteringsdag...

DATUM: 2012-09-21 / TID: 09:06:26
Ja, äntligen fredag idag men är orientering hela dagen idag. Elr ja till typ 13.00 :)) vaknade kl. 7.00. Visst börjar egentligen 10.00 men ville ändå ha tid till att fixa lite grejer. Gick ner till skolan en snabbis också för att hämta min franska som jag hade glömt igår :P
 
Nu håller jag på att lyssna på lite good music :)
Men vi hörs senare idag! :)

Godnatt och sov gott! :)

DATUM: 2012-09-20 / TID: 22:46:31