"
"

mer bilder från idag :)

DATUM: 2011-11-30 / TID: 22:21:24














Nu orkar jag inte lägga upp fler.

Blir mitt sista inlägg för dagen, måste ju sova också :P

Hörs imorrn, godnatt! :)

Över hundra inlägg!! :)

DATUM: 2011-11-30 / TID: 20:15:45
Oj kollade just hur många inlägg jag gjort och jag har gjort 101 st. Haha vad roligt. Vet inte riktigt vrf jag gör det här inlägget för det var typ bara det jag skulle berätta :P Aja.



Vi hörs. Haha vet, konstigt inlägg :P


Om ni orkar läsa :P

DATUM: 2011-11-30 / TID: 19:54:15

Halloysan!!

Nu sitter jag i mitt rum o har lite tid för mig själv, rätt skönt faktiskt :) Sitter även o tittar in lite på youtube :)

Som ni kanska förstod i mitt tidigare inlägg, elr nämnde jag det? Äh säger det iaf, att Johanna och Lina var här efter skolan och på rasten. Vi tittade på film, tog lite bilder som ni får senare och så gjorde vi mkt mer som jag inte orkar berätta :P Latis jag e :)

Ja dagen då. Den var väl rätt bra. Hade ju två timmars rast ist för en. Bilden var ju inställd :D Aja nog om det tjatet. De lektioner som jag hade var: svenska, idrott, engelska och no. På svenskan läste vi. Fattade ingentiing av min bok men kommer nog in i den när jag läst lite mer. Brukar ju vara så. Sen på idrotten "slappnade vi av" Ska typ "slappna av" i 15 minuter varje dag. Har det i "läxa" Haha först säger min idrottslärare att man ska springa för att höja konditionen o nu säger han helt plötsligt att vi ska slappna av. Hel korkat ju :P Sen spelade vi fotboll också på idrotten. Sen var det ju engelska prov. Tror faktiskt att det gick rätt så bra :) Men får se. På no.n skrev vi typ en saga. Fattar ingenting om vad jag ska skriva men det fixar väl sig senare :P

 Oj vad långt inlägget blev :P

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får väl sitta här en stund till :P

Vi hörs senare!! :)


Bilder från dagen :)

DATUM: 2011-11-30 / TID: 15:40:35
Så hade 2 timmars rast idag eftersom bilden idag var inställd. Då gick jag, Lina o Johanna hem till mig o gjorde armband av mina godissnören :) O sen tog vi lite bilder som ni får nu :)




Nu ska vi ut o fota så ni får fler senare :)

Godnatt :)

DATUM: 2011-11-29 / TID: 22:20:13
Nu ska jag gå o lägga mig. Har pluggat klart på engelskan o känner att jag kmr klara provet ganska bra imorrn. Man får hoppas det iaf :) Däremot så har jag inte pluggat så mkt på grammatiken men tror att jag kmr klara den iaf.


Vi hörs imorrn. Blir nog lite bättre uppdatering imorrn :)

Good night!! :)

Haha :P

DATUM: 2011-11-29 / TID: 15:52:05


Engelskaprov imorrn!! :O

DATUM: 2011-11-29 / TID: 15:48:10
Hej hej!! :)

Kom just på att jag inte alls övat mkt till engelskaprovet som är IMORRN!! :O Så ska väl snart plugga till det. Kommer att vara ensam hemma till kl. 21.00 för mamma är typ på nåt möte o pappa träffar farfar så aa. Tycker egentligen inte om att vara ensam hemma så sent eftersom det är mörkt. Är mörkrädd och har alltid varit det :( Men får väl försöka att tänka bort mörkret :)

Dagen idag har väl varit bra. Hade ju amatörer möter proffs så hade inga vanliga lektioner :D Fast hade Luciaträning också :) På amatörer möter proffs planerade vi en film som vi ska göra. Säger vi eftersom det var i grupper man satt :) Sen på luciaträningen sjöng vi. Haha, det är väl klart :P


Aja nu ska jag nog gå o träna till engelskaprovet så jag har det överstökat :)

Bye bye så länge!! :)

Godmorgon! :)

DATUM: 2011-11-29 / TID: 08:00:01
Hejsan!

Snart ska jag bege (stavning?) mig till skolan. Idag har vi typ amatörer möter proffs så vi har inga vanliga lektioner :) Vet inte om jag ska va i skolan hela dagen. Mådde ganska dåligt igår. Somnade kl. 20.00 som jag aldrig brukar göra o sen hade jag huvudvärk och sen frös jag också. Det var ju ganska kallt igår men jag kände mig rätt konstig. Som att någon försylning var på väg. Aja får se hur jag känner mig idag.

Tora har ändrat min text lite. Ser ni att hon har tagit bort de rosa rubrikerna och tagit svart ist? De e ju lite större också. Tack Tora för att du hjälpte mig med det!! :) Här hittar ni henne: http://torastyle.blogg.se/ Super bra blogg :) Så gå in o kika!



Aja nu ska jag drick upp min chocklad.

Vi hörs nån gång efter skolan! :)

Taylor Swift- The story of us

DATUM: 2011-11-28 / TID: 16:15:20

Bilder :)

DATUM: 2011-11-28 / TID: 16:02:09

Så jag tänkte att ni skulle få lite bilder från gårdagen då vi var på dop, men de e lite andra som jag tog också. Här e de:

 I kyrkan. Har min nya kofta på mig.
 Fikat efteråt :)
 Går dagen outfit.
Klänning från: only
kofta: Cubus (ny)
Strumpbyxor: H&M 



Julpyntet som vi satte upp:
 Julstjärna i mitt rum.
 Julblomma :) Haha plast faktiskt :P




Vi hörs!! :)

Beck

DATUM: 2011-11-27 / TID: 21:31:32

Hejjsan!!

Nu sitter jag o kollar på Beck. Vanligtvis har jag sett nästan alla filmer men den här har jag inte sett.

Idag var jag ju på dop, det var väl inte sådär jätte roligt, aja tog iaf lite bilder som ni får imorrn. Sen har jag pluggat o tagit upp lite julpynt så nu är mitt rum rött ist för grönt.

Juste ska ju träna imorrn förresten, men hinner nog med nåt inlägg iaf.

Just nu:


1.a advent :)

DATUM: 2011-11-27 / TID: 11:57:56

Glad 1.a advent!! :)

Ja det är ju första advent idag. Vi julpyntade lite smått redan igår. Men idag ska jag sätta upp lite mera julpynt ifall jag hinner :) 

Jag hade inte riktigt tid att blogga igår eftersom jag först var i kista o shoppade och sen när vi kom hem skulle vi till min kompis Alva o titta på film. Sen skulle vi hem o sova. Köpte en kofta o en t-shirt. Har min t-shirt period just nu så måste verkligen ha t-shirts, haha :P Men ni får bilder senare ifall jag hinner.

Idag ska jag på dop, min sysslings barn ska nämligen döpas. Vet inte alls vad jag ska ha på mig så ska nog gå o bestämma outfiten nu :) Sen ska jag plugga också. har no-läxförhör imorrn o no är inte riktigt mitt starkaste ämne.
 Från google :)

Aja nu ska jag gå o välja kläder :)

Bloggar senare, ifall jag hinner :)


Natti natti! :)

DATUM: 2011-11-25 / TID: 23:11:58
Just nu är jag i mitt rum. Ska nog snart gå o läsa min tidning elr min bok. Är egentligen för trött för det men var ju länge sen jag läste så därför tänker jag göra det innan jag sover :P

Har sett idol nu också. Tyckte att det var fel person som åkte ut men aja sånt är livet ibland.. Man kan ju inte alltid få som man vill.

Imorrn ska jag ju till kista med pappa och shoppa, vet inte riktigt vad jag ska köpa men det får vi se. Ska nog även plugga lite. Har ju engelska-prov på onsdag och no-läxförhör på måndag. Usch vad jag hatar no. Jag vet, hatar är ett starkt ord men jag menar det faktiskt. Tycker bara inte att det är nödvändigt. Visst man kanska ska veta lite om hur rymden skapades osså men jag menar det andra är ju helt ointressant :P Men nu tycker jag att jag klagar för mkt :P

Godnatt!!

Vi hörs mer imorrn!! :)

Ändrade planer :)

DATUM: 2011-11-25 / TID: 19:29:44
Hej hej!!

Blev tyvärr inte något kista, men ska åka dit imorrn ist. Orkade inte o sen ska man ju ta det lugnt på fredagar så blir fredagmys framför tv.n med familjen ist :) Just nu sitter jag o kollar lite bloggar o sånt. Jag har faktiskt städat mitt rum så nu är det rent och snyggt :P Ja lite skillnad från förut blev det ju :P Haha, brukar inte städa på fredagar men det är typ bara då som jag har tid, har ju annars en massa läxor och annat att göra.



Vi hörs!! :)

Fredag hela veckan!! :D

DATUM: 2011-11-25 / TID: 16:11:49
Halloy!!

Gud vad jag älskar fredagar. Det enda dåliga med fredagar är att man är så himla trött. Man borde faktiskt ha fredag hela veckan. Haha får väl föreslå det till politikerna :P

Dagen har varit super, och då menar jag verkligen super :D Har haft bra lektioner, och ja allt har varit bra helt enkelt fast jag har varit rätt trött, fast det är jag ju nästan alltid :P Idag hade jag: franska, matte, lunch, so, musik och engelska :) De lektionerna efter lunch var roligast. Fast matten var också rätt rolig. Spelade kort då :D 

 Gammal bild.

Nu ska jag snart åka till kista o shoppa. Men ska nog ta lite mellanmål först :)

Bloggar senare!!

Sista inlägget för dagen :)

DATUM: 2011-11-24 / TID: 22:20:09
 Från i sommras. Gud vad brun jag e där. Saknar! :(

Nu ska jag gå o lägga mig. Elr tror faktiskt att jag ska läsa nått kapitell i min bok först.

Godnatt!!

Vi hörs imorrn!! :)

Visste ni att...

DATUM: 2011-11-24 / TID: 22:07:43
  • jag har spelat gitarr sen jag var 12 år och sjungit sen jag var 7 år
  • jag inte gillar coca cola, vet jag är onormal men tycker det lixom är för sött :P
  • mitt tråkigaste ämne i skolan är no, förstår faktiskt ingenting av det


Pluggat :D

DATUM: 2011-11-24 / TID: 21:56:43

Hejsan! Nej usch vad jag är tjatig, börjar ju alltid med hejsan så ska nog börja med någon annan hälsningsfras i nästa inlägg, haha :P

Men men. Nu har jag pluggat lite engelska :) Känner mig jätte stolt över mig själv. Hatar ju att plugga...
Sen har jag även cyklat med pappa till pizzerian o ätit. Är jätte trött på pizza nu eftersom jag faktiskt åt det i söndags också. Sen har jag även spelat lite gitarr och sjungit lite julsånger, haha :P Men det är ju faktiskt jul om en ca. en månad så det är lika bra att börja öva redan nu, även fast det inte riktigt känns som jul. Sen är det ju lucia den 13.e december också. Juste ska kanske åka till kista imorrn o shoppa men får se hur trött jag e...
Yess, fredag imorrn. Såå härligt med helg!! :D



Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Bloggar senare!!


Top 3 jullåtar :)

DATUM: 2011-11-24 / TID: 17:46:32

3.



2.

1.

Jullåtar :)

DATUM: 2011-11-24 / TID: 17:21:58
Hejsan läsare! :)

Sorry att jag inte bloggade så mkt som jag skulle kunnat gjort igår. Jag pluggade och tränade med Johanna igår nämligen. Men nått inlägg skulle jag kunnat gjort iaf. Slarvmaja :P

Aja iaf. Har ju börjat tränat o jag mår faktiskt lite bättre, ingen stor skillnad men ändå. Dagen har varit helt okej, hade luciaträning :) Sen hade jag även musikalträning (dans) vilket gick sådär, kommer inte ihåg alla steg. Såå förvirrande :( Sen hade jag ju vanliga lektioner också men de orkar jag inte berätta om, haha lat jag är :P

Just nu lyssnar jag på jullåtar o väntar på att pappa ska komma hem från jobbet. Ska lägga ut några låtar sen men orkar inte just nu, gud vad lat jag e :P
 

Bloggar senare!! :)

Trött :(

DATUM: 2011-11-23 / TID: 12:39:04
Hejsan!!

Nu har vi rast, altså jag o Lina :) Hitills har vi varit o sett skolbio. Typ världens tråkigaste film. Haha somnade då o då :P Och sen har vi haft engelska, vilket var lite roligare än filmen :) Sen efter rasten har vi bild och no, fast på no.n ska jag sjunga in last christmas på julskivan. Ska bli roligt ist för no.n. Gillar ju inte de..

Nu ska jag kolla min närvaro i skolan. Har inte kollat den på as länge :P

 Jag o Lina :)
Bloggar senare om jag hinner!


Dagens jag :)

DATUM: 2011-11-22 / TID: 22:15:28


Jeans från ginatricot.
Linne (under t-shirten) från H&M
Randig T-shirt från Lindex

Blir mitt sista inlägg för dagen, måste gå o lägga mig snart eftersom jag ska börja träna imorrn efter skolan. Pappa har nämligen ett gym på sitt jobb :D

Godnatt!! :)

Blandade bilder :)

DATUM: 2011-11-22 / TID: 22:10:08






Korten som jag gjorde i söndags:





Vi hörs senare!! :)

16.50

DATUM: 2011-11-22 / TID: 16:50:29
Hejsan alla läsare!! :)

Just nu gör jag inte så mkt mer än att jag sitter vid datorn o kollar runt lite på youtube, lyssnar just nu på låten som jag la ut igår. Behöver lyssna på lite glada låtar så att jag blir på lite bättre humör :)

Skoldagen var väl okej men inte mer. Gillar egentligen inte Tisdagar eftersom det är den dagen som man är som tröttast, jag tkr det iaf :) Höll nästan på att somna på träslöjden, haha :P Idag hade jag: matte, svenska, klassråd, no och träslöjd. På no.n fattade jag ingenting. Varför ska man änns lära sig om atomer och sånt, helt onödigt ju :P Det är ju lixom inte så att jag ska bli nån proffessor elr så :P 

Nu ska jag snart börja med engelskan. Har ju prov nästa vecka så de e lika bra att börja plugga redan nu :) Juste har tagit lite bilder som jag ska lägga ut sen. Men nu ska jag som sagt börja plugga :)

Ha det så bra så länge!! :) 




Godnatt :)

DATUM: 2011-11-21 / TID: 22:45:56

Hejsan!!

Ska inte riktigt sova än, ska se färdigt medium först men tänkte skriva en godnatthälsning redan nu eftersom att jag inte ska sitta vid datorn mer :) Aja iaf så blir det här mitt sista inlägg för dagen. Men bloggar imorrn som vanligt :) Elr ska försöka iaf. Skulle ju egentligen plugga idag men hade helt enkelt ingen ork, så därför ska jag göra det imorrn. Och då ska jag verkligen göra det. Skuter alltid upp läxorna, så typiskt mig :P

 Gammal bild :)

Sov sött!!

Vi hörs imorrn!! :)


This song makes me happy :)

DATUM: 2011-11-21 / TID: 16:00:13

Måndag= SÄMST!! :P

DATUM: 2011-11-21 / TID: 15:56:33
Ja då var det måndag igen och det innebär ju skola, den sämsta dagen med de sämsta lektionerna -.-' Ni som undrade varför jag inte bloggade igår var för att jag hade såå mkt läxor. Joo hade nämligen so, no och franska till idag, såå roligt med läxor helt enkelt (not). Sen var ju mamma o jag på den där kursen också. Gjorde tre kort. Bara julkort :)

Dagen idag kunde vart bättre. Hade som sagt tråkiga lektioner o sen hade jag ju prov i franskan också vilket inte gick sådär jättebra, elr det kändes inte så bra iaf. De som var posetivt var att jag bara hade tre fel av 18 uppg på matteprovet :D Överlycklig.

Nu e jag me Lina. Ska se film och ha lite måndagsmys i soffan framför tv.n, fast vi pluggar faktiskt också. Vi ska nämligen ha filmen på utan text så att vi kan öva på hörförståelse. Aja nu ska vi förbereda filmen :)

 Gammal bild på mig o Lina :)
Bye!!

Godnatt!! :)

DATUM: 2011-11-19 / TID: 23:58:53
Ja nu ska jag gå o lägga mig så att jag kmr orka med morgondagen :) Vet inte om det kmr bli sådär jätte mkt inlägg eftersom jag måste plugga o sen ska jag ju på den där kursen också. Men slänger nog in nått inlägg iaf :)



Godnatt, sov så gott!! :)

Lussebullar :)

DATUM: 2011-11-19 / TID: 20:04:39
Hejsan!!

Just nu håller mamma o jag på att baka lussebullar. Mm vad gott det ska bli, haha :P Men skulle ju baka imorse egentligen men blev inte så eftersom jag vaknade så sent. Har gett upp pluggningen, orkar inte. Men vill inte ha allt imorrn heller så att jag lixom har tre läxor att göra imorrn :P

Morgondagens planer är att gå på scrapbooking-kurs. Mamma känner en som håller på med de. Jag har alltid gillat att pyssla nämligen. Altså scrapbooking kommer egentligen från USA men det är jätte inne i Sverige. Det är typ som att pyssla men det är mer som en hobby. Man kan t.ex göra ett helt foto-album och födelsedagskort. Jag har ganska mkt sånt hemma som papper, stämplar, stämpeldynor och embossing-pulver, har inte gjort nått kort på länge så det ska bli kul :)
Ja nu vet ni lite om vad scrapbooking är.

 Bild från google :)

 Ja så här kan det se ut när man scrapbookar :P Bilden är också från google :)

Såå mkt plugg :(

DATUM: 2011-11-19 / TID: 15:35:40
Usch har franska prov på måndag, no-läxförhör och so-läxförhör på måndag. Usch vad jag hatar läxor asso. Men nu har jag iaf pluggat lite franska men det räcker nog inte med lite, måste nog pluggar mer. Sen måste jag plugga no.n också. So.n tror jag att jag är ganska så säker på men tycker ändå att det är jätte mkt plugg. O sen i veckan ska jag även börja plugga engelska. Hade ju dåligt resultat på senaste provet så de e lika bra att börja i veckan.

Vaknade kl. 11.00 idag. Såå skönt att sova ut. Sen dess har jag som sagt pluggat, nördat temple run och tittat på tv. Vet sa att jag bara skulle plugga men har lixom ingen ork.

Aja nu ska jag återgå till att plugga.

 Haha :P